» »

Peka dvdja

Peka dvdja

brezimni ::

Sem frišen lastnik dvd pekača, do sedaj sem jih posnel okoli 7, sem dobil 1 dvd film, katerega sem moral ročno skopirati na disk in potem prek nerota nazaj v dvd, da ne bi skuril kakšnega dvdja sem vse točno tako kot je bilo spekel na DVD RW, speče, dam v dvdja bere in še malo bere, stvar dela, dam navadni dvdr noter naj speče vse brez problema do konca, dam dvd v plejer pa se hoče skoraj zadrgnit odpre ga pa ne, tudi v računalniku ne. Spečem čist isto vse na še enega DVD RW, pa stvar sped dela kot ura. V Čem je fora.

furioso ::

Zivjo!
Jaz mam pekač tudi šele nekje 3 mesece.Sprva mi je na dvd-r medije zapisoval brez problema npr. 5 divx filmov na en medij.
Pol pa sem probal en originalni dvd prekopirati na prazen dvd medij in to z clone dvd-jem.Stvar sem naložil na hard disk in od tu sem hotel zapeči na dvd-r medij.Pekač je začel peko par minut kasneje mi je pa izvrglo medij ven in mi je napisalo naj poskušam z dvd+r medijem.Ne ven v čem je problem.Ali v medijih ali v pekaču ali v programu.Prosim če kakoli kdo kaj ve naj kaj konkretnega napiše.
Hvala!:\

brezimni ::

Prvo preveri kakšen pekač je če ti piše na medije + in - meni je z klon dvdjem uspelo spečti skoraj 90 % filmov, razen šreka ne.
Priporočam da si kupiš 1 prazen dvd rw medij in prakticiraš. Poskusi še druge programe, Dvd shrink. pojdi na dvd.box.sk in če bo tam kaj zanimivega potegni dol in sprobaj

Wox ::

Vse informacije o tem početju maš tlele: http://www.doom9.org/mpg/dvdbackup-guides.htm.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DVD authoring?

Oddelek: Zvok in slika
51104 (1027) ranulokniv
»

razret videa (DVD) brez izgube kvalitete?

131712 (1496) DominusSLO
»

tezave s kopiranjem dvd-ja

252487 (2120) frenkb
»

Kako iz DVDja naredim VCD

8890 (775) perci
»

kateri dvd writer ? (strani: 1 2 3 )