Forum » Slo-Tech » Statistike...
Statistike...
_fim_ ::
Tole tukaj je namenjeno predvsem Big Kanuham:
Menim da bi lahko na Slo-Tech dali kakšne statistike (obiska, kolk članov se prijavi na dan, mesec, kolk preživi povprečno slotechovec na slo-techu ipd.). To bi bilo kar luštno. pomislte mal...
Menim da bi lahko na Slo-Tech dali kakšne statistike (obiska, kolk članov se prijavi na dan, mesec, kolk preživi povprečno slotechovec na slo-techu ipd.). To bi bilo kar luštno. pomislte mal...
PaJo ::
Ideja ni tako slaba, samo kak bi kaj masian potel skripala, ko ze zdaj vcasih komaj diha
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Tomi ::
Prvi v čem? Času na forumu?
Sicer je ideja dobra, samo kot je Pajo povedal, bi terjala davek. Sicer pa, ko bo nov server, lahko da bo kaj
Če boste seveda veliko prispevali
Sicer je ideja dobra, samo kot je Pajo povedal, bi terjala davek. Sicer pa, ko bo nov server, lahko da bo kaj
Če boste seveda veliko prispevali
metrodusa.blogspot.com
OZZY ::
tomi: O novem serverju se govori že nekaj časa a še vedno se ni premaknilo nikamor. Tle mislim na ist račun na katerega bi se nakazovalo.
Je pa res, da bi bila statistika dobra stvar.
Je pa res, da bi bila statistika dobra stvar.
Go with the flow.
teac ::
Ja, to pa je res. Kdaj bo nov server, ker ta statistika bi bla pa res kul.
Zgleda, da že mate hudoooo obremenjen server, ker zadnje čase pa se to tudi vidi!!!
Zgleda, da že mate hudoooo obremenjen server, ker zadnje čase pa se to tudi vidi!!!
whatson ::
saj ni treba kake supa-dupa statistike narediti...
zadostovalo bi, če bi prikazala, kdaj najbolj obiskujemo stran, potem, OS-e, Browserje,...
zadostovalo bi, če bi prikazala, kdaj najbolj obiskujemo stran, potem, OS-e, Browserje,...
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
teac ::
Hmm....jaz pa mislim, da je imel _fim_ v mislih statistiko za vsakega userja posebej. Torej njegovo statistiko!!!
Če se motim me popravi _fim_!!!!
Če se motim me popravi _fim_!!!!
Tomi ::
Ozzy, kot je Serđ povedal zadnjič, je bila kriva neka ženska na NLB, ker je narobe prepisala par številk, sedaj pa zadeva malo počasneje napreduje. Saj bo kmalu, upam
teac: ne, zdi se mi, je mislil vseeno za cel forum, in ne za posameznika. Sicer pa naj res sam pove
teac: ne, zdi se mi, je mislil vseeno za cel forum, in ne za posameznika. Sicer pa naj res sam pove
metrodusa.blogspot.com
Elemen_T ::
Whaston: Saj slotech verjetno ima obširno statistiko obiska+OS,colors,ločljivost, ...vse to kar pač cookiji podpirajo...fora je le ta, da statistika ni javna - to pa nevem zakaj. Se motim big bwanah?
Sergio ::
ne motite se... in nimam razloga, zakaj bi stvar skrivali. Klik!
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
whatson ::
uff.. jaz sem ostal brez besed...
statistke kar lepo postopoma rastejo in rastejo...
statistke kar lepo postopoma rastejo in rastejo...
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
Freak ::
Kaj pa če bi k vsakemu uporabniku dodal statistiko, koliko časa je bil gor na forumu in koliko časa je gor povprečno na dan!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pocutim se ogrozenegaOddelek: Informacijska varnost | 1450 (1078) | Tody |
» | Mandrakelinux 10.0 za AMD64 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6198 (6198) | Poldi112 |
» | Slo-Tech strežnik™ (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 4548 (3152) | tx-z |
» | Adijo zvezda .Oddelek: Slo-Tech | 1985 (1342) | Primoz |
» | Dvesto tisoč (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 6259 (6259) | Sergio |