Forum » Kaj kupiti » Kateri router kupiti?
Kateri router kupiti?
smash ::
zanima me kateri router mi predlagate za priklop dveh racunalnikov v omrezju telemacha...zadevo bi kupil v rangu 10.000 sit...na routerju bi bil zazelen firewall (ni pa nujno), ne rabim pa da zadeva omogoca direkten priklop printerja
hvala za odgovore
hvala za odgovore
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
OldSkul ::
Tisti routerji za10 jurjrv so bolj tako tako, če boš veliko uporabljal P2P programe.Privošči si kaj dražjega!
smash ::
ali bi bil spodnji router primeren in kaj pomeni X-DSL? bi to delovalo pri telemachu?
7004VBR X-DSL Router..........11.640 SIT
7004VBR X-DSL Router..........11.640 SIT
iro ::
Preberi se enkrat kaj je zgoraj napisano. to kar ti hoces je dosti drazje. Pa kaj bi ti pisal sej je blo otem bosti napisano na forumu.Uporabi iskanje
MKrmec ::
Clovek ti rabs Cable modem ker kokr jest vem Telemach ne ponuja ADSL oziroma xDSL tehologije!!
Ta tvoj modem k si ga napisu je modem za vse stvarce kot so ADSL VDSL DSL,... zato se napise xDSL!!
Ta tvoj modem k si ga napisu je modem za vse stvarce kot so ADSL VDSL DSL,... zato se napise xDSL!!
K0K0 ::
No da nam nove teme odpiru kupujem router do 15 000 sit pa me zanima katerga se splača. Zaželjen bi blo da ima: firewall,dhcp mogoče še priključek za printer (ni nujno). Pa do enga računalnika bi rt dostopov preko remote desktopa zdej ne vem a to vsi routerji podpirajo?
RobyRob ::
Jaz imam od firme LevelOne in sem zelo zadovoljen. Moj ima USB printserver in je zato stal 21k, ampak kolikor vem so tisti z LPT tam nekje 15.
Glede firewalla, mislim da je že NAT neke vrste firewall. Če router ne ve na kateri lokalni IP naj forwarda neki port, potem ga ne forwarda nikamor.
DHCP mislim da ima vsak router, itak pa ti je najboljše da imaš stalno iste lokalne IP-je. Ne vem kako sploh izgleda forwardanje portov če imaš dinamične IP-je računalnikov v mreži...
Mislim da remote desktop znotraj LAN-a podpirajo vsi. Vsaj meni dela brezhibno.
Glede firewalla, mislim da je že NAT neke vrste firewall. Če router ne ve na kateri lokalni IP naj forwarda neki port, potem ga ne forwarda nikamor.
DHCP mislim da ima vsak router, itak pa ti je najboljše da imaš stalno iste lokalne IP-je. Ne vem kako sploh izgleda forwardanje portov če imaš dinamične IP-je računalnikov v mreži...
Mislim da remote desktop znotraj LAN-a podpirajo vsi. Vsaj meni dela brezhibno.
Jochaan ::
Level One FBR-TX (1 Wan, 4 Lan) ... link
Asus P6T V2 Deluxe, 850W, Intel i7 920 2,66Ghz
Corsair DDR3 2x 4 GB, WD 500GB SATA
Sapphire Radeon HD 5770 1 GB
Corsair DDR3 2x 4 GB, WD 500GB SATA
Sapphire Radeon HD 5770 1 GB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 340898 (41354) | ignats |
» | Katerega od teh 4 routerjev naj vzamem?Oddelek: Kaj kupiti | 3352 (2329) | malinavc |
» | Router - Level One FBR-1405TXOddelek: Kaj kupiti | 1556 (1167) | Groovy |
» | Kateri ROUTEROddelek: Kaj kupiti | 2322 (2024) | Poldi112 |
» | ADSL routerOddelek: Kaj kupiti | 2309 (1599) | koyotee |