» »

Je crknil CD-Rom?

Je crknil CD-Rom?

_aljo_ ::

Ne vem kaj naj storim s CD-Romom, saj mi noce prebrati nobenega cdja. Res je, da sem nekaj saril po masini in je cisto mozno, da sem kaj izklopil pri CD-Romu, ampak ne vem no…mogoce, ceprav kar malo dvomim. Vklopljen vanj imam tisti ta siroki kabel in pa enega manjsega belega, kjer je kar nekaj kabeljckov skupaj povezanih, saj poznavalci po mojem mnenju veste o katerih dveh stvareh govorim. Je potrebna se katera stvar za vklop?

Ko masino resetiram se mi takoj pri zacetku zagona prizge 1x lucka na CD-Romu…zgodilo se mi je pa ze tudi v XP-jih, da je lucka utripnila parkrat, potem je bila sekudno-dve ugasnjena in potem je spet parkrat utripnila. Ampak ko pa dam notri cd pa lucka prav nic ne utripa in ga nic ne bere. Kaj vse to pomeni? V Windowsih mi CD-Rom najde in mi tudi ne napise, da je na tem pogonu kaksna napaka, ce pogledam Device Manager. Pise mi »This device is working properly«. Ni nujno, da je ravno sel po gobe CD-Rom, mozno da je kaj narobe vklopljenjo ali kaj podobnega. Kaj storiti?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik se ne prižge

Oddelek: Pomoč in nasveti
4317977 (14100) G_mAn
»

težave pri namestitvi WINXP home edition

Oddelek: Operacijski sistemi
51226 (1146) Pyr0Beast
»