Forum » Programska oprema » Export playliste v Windows Media Playerju
Export playliste v Windows Media Playerju
demokedes ::
Pozdravljeni,
torej zadwva je sledeča:
Recimo, da si snamem, prek PCP programa nek album. Potem vse fajle označim, ter si jih začnem predvajati v zgoraj omenjenmu programu. Ta program, mi za vsak komad lepo izpiše ime. Sedaj bi pa rad seznam skladb eksportiral recimo v excel.
Zanima me, kako se to naredi.
pa prosim ne mi svetovat, da naj uporabim zato winamp. zanima me, če se da, to narediti v winowd media playerju.
Za vaše odgovre se vam že vnaprej zahvaljujejm.
lp
Rok
torej zadwva je sledeča:
Recimo, da si snamem, prek PCP programa nek album. Potem vse fajle označim, ter si jih začnem predvajati v zgoraj omenjenmu programu. Ta program, mi za vsak komad lepo izpiše ime. Sedaj bi pa rad seznam skladb eksportiral recimo v excel.
Zanima me, kako se to naredi.
pa prosim ne mi svetovat, da naj uporabim zato winamp. zanima me, če se da, to narediti v winowd media playerju.
Za vaše odgovre se vam že vnaprej zahvaljujejm.
lp
Rok
alesrosina ::
lahko v media library ustvaris nov playlist in mu dodas komade - potem ga pa imas v My Documnets/My Music/My Playlists shranjenga kot standardni pls playlist fajl. Da ti pa exporta zadevo u excel pa bi slo pomoje samo z kaksnim pluginom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Radionomy kupil WinampOddelek: Novice / Omrežja / internet | 14819 (10802) | slovenec_89 |
» | Po 15 letih konec Winampa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 27429 (18406) | Hayabusa |
» | Izšel VLC 2.0.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 40564 (30864) | Icematxyz |
» | iPod in Mac mini članek na Jabuk.net (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8812 (7710) | Roadkill |
» | Winamp 2 + Winamp 3 = Winamp 5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 7541 (7541) | Avalonis |