» »

Maticna pod garancijo strajka, zamenjat mi jo nocejo in pticki prepevajo...

Maticna pod garancijo strajka, zamenjat mi jo nocejo in pticki prepevajo...

Laufer ::

Imam matično še pod garancijo in sicer gre za abit KD7 raid, ki dela za en drek.
Mrezna vcasih dela vcasih ne, sistem se ne dvigne vedno, operacijski se sesuvajo v roku meseca ali dveh max.
Nocejo mi je zamenjat ampak sam bios fleshajo in mi prodajajo bucke, da je vse ok. Najbrz mi o odnosu do potrosnika nitreba kaj prevec razpravljat... sej ga ze vsi dobro poznate.:D
Kak nasvet?

zvitorepec ::

Malo bolj odlocen nastop?
Trzna inspekcija?
HOWGH!

Dead_Eye ::

začni jo nosit vsak dan na servis in ko bo skupaj 45 dni na servisu ti jo morajo po zakonu zamenjat za novo oz. brezhibno...
The one and only

smolep ::

Ti problemi, ki si jih navedel, niso nujno povezani z matično ploščo. Prej bi rekel da je software kriv. Tko na hitro no:\ . Kako to da sumiš prav njo?

Poldy ::

Se strinjam, kar je rekel smolep. Jaz bi tudi rekel da je software.

Če pa si prepričan, da je matična,jo lepo nosi na servis. Vsakič, ko jo boš oddal zahtevaj potrdilo. In vsakič, ko jo boš prejel, zahtevaj, da ti pisno napišejo kaj so popravili. Tako se ne bo naredilo, da ti bodo 2x popravljali isto stvar. Za zamenjano stvar dobiš novo garancijo.

SodVina ::

Problem je, ce se ti sistem sesuje po mesecu, dveh. Oni ravno ne bojo testirali toliko casa. Mogoce pa pri njih dela v redu... Torej, ce ze ne mores ti ali oni ugotoviti, kaj je narobe, poizkusi ugotoviti, kaj pripelje do tega. torej, ko bos nasel tocno zakaj se ti sistem sesuje, jim bos lahko to demonstriral in tocno se bo videlo, kdaj je napaka odpravljena.

DarwiN ::

Po mojem je pa napajalnik kriv !
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tožba ram2 (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
726163251 (136874) markezii
»

Ram2 in problemi z garancijo

Oddelek: Loža
367768 (6574) [D]emon
»

Servis - težave

458480 (7121) PINki
»

Servis ponudi nov telefon, ker se starega ne da servisirat..

316269 (5572) SkyEye90
»

NUJNO. Je disk zanič ali ne?

Oddelek: Pomoč in nasveti
241585 (1267) perci

Več podobnih tem