Forum » Operacijski sistemi » pomoč začetniku
pomoč začetniku
m36 ::
Pozdravljeni,
Prosim za pomoč pri nalaganju S-T L na disk!!!
Uspešno se mi namreč naloži iz DVD plošče (kot prilogo k reviji Monitor), ko pa bi si različico naložil na trdi disk pride do težav. Ko moram izbrati disk, na katerega bi naložil S-T L je okno prazno in tipkovnica tudi ne dela. Preizkusil sem, ali je tipkovnica naložena in v Writerju dela normalno. Disk, na katerega nameravam naložiti Slo-tech je prazen in formatiran. Particij še ni. Poleg tega mi diska sploh ne prepozna.
Pliizz Help!!!
m36
Prosim za pomoč pri nalaganju S-T L na disk!!!
Uspešno se mi namreč naloži iz DVD plošče (kot prilogo k reviji Monitor), ko pa bi si različico naložil na trdi disk pride do težav. Ko moram izbrati disk, na katerega bi naložil S-T L je okno prazno in tipkovnica tudi ne dela. Preizkusil sem, ali je tipkovnica naložena in v Writerju dela normalno. Disk, na katerega nameravam naložiti Slo-tech je prazen in formatiran. Particij še ni. Poleg tega mi diska sploh ne prepozna.
Pliizz Help!!!
m36
- zaklenil: moj_nick ()
moj_nick ::
Piši v to temo:
Slo-Tech GNU/Linux [vprašanja, problemi, predlogi]
Slo-Tech GNU/Linux [vprašanja, problemi, predlogi]
110111001001010001010000
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IDE master / SATA slaveOddelek: Strojna oprema | 3097 (1411) | Duhec |
» | združevanje dveh particij na diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 2649 (2373) | Aston_11 |
» | Slo-Tech GNU/Linux [vprašanja, problemi, predlogi] (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Operacijski sistemi | 97597 (25254) | Skrat |
» | Nova masina - videoOddelek: Kaj kupiti | 1313 (1223) | Gejmer |
» | Linux RH7.1 newbie help!Oddelek: Programska oprema | 1748 (1449) | lordgreg |