Forum » Operacijski sistemi » Certificate; ne morem dodati Certificate templates
Certificate; ne morem dodati Certificate templates
Microsoft ::
Instaliral sem MCS. Ce sem logiran na PC kot Administrator, potem lahko zahtevam nove certifikate. Vendar ne morem zahtevati vseh certifikatov. Na voljo mi ponudi samo 4 temlates od vseh, ki jih pa je 24.
Na vsakem temlatu je nastavljeno (Active Directory Sites and Services/ Services/ Public Key Services/ Certificate Templates) , da ima Domain Admins groupa full control. Moj account je tudi v tej groupi. Ampak kljub temu mi ne ponudi vseh moznosti.
Za poizkus sem dal groupi Everyone premission Read in Enroll, vendar vseeno ne pokaze tistega templata, ki ima tak premission.
Kje se torej nastavljajo premission, da lahko potem dolocas, kater user lahko vidi moznost oz. zahteva kater certifikat?
by Miha
Na vsakem temlatu je nastavljeno (Active Directory Sites and Services/ Services/ Public Key Services/ Certificate Templates) , da ima Domain Admins groupa full control. Moj account je tudi v tej groupi. Ampak kljub temu mi ne ponudi vseh moznosti.
Za poizkus sem dal groupi Everyone premission Read in Enroll, vendar vseeno ne pokaze tistega templata, ki ima tak premission.
Kje se torej nastavljajo premission, da lahko potem dolocas, kater user lahko vidi moznost oz. zahteva kater certifikat?
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Totalno nesposobna ekipa ST (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Slo-Tech | 12649 (6907) | hruske |
» | "Zakaj Linux ni primeren za namizje?" (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6465 (6465) | Stalin |
» | Uporabniki ne ločijo spama od navadne pošteOddelek: Novice / Omrežja / internet | 3386 (3386) | jeti51 |
» | IPSec; kako vzpostaviti taksno lokalno povezavo?Oddelek: Operacijski sistemi | 1497 (1414) | Microsoft |
» | Office 2003 System Service Pack 1Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 5848 (5848) | HitriPepe |