Forum » Strojna oprema » Iz wired v wireless network
Iz wired v wireless network
novakov ::
Doma imam LevelOne (1403) žični router in ker sem si omislil prenosnika, sem si zaželel wireless network, da bom lahko surfal po netu kjerkoli v stanovanju. Zdrava kmečka pamet me je pripeljala do tega, da sem si kupil D-Linokv DWL-810+ Ethernet-to-Wireless Bridge in DWL-120+ USB Wireless Network Adapter. Bridge sem povezal s routerjem, kartico pa vtaknil v prenosnika in ... NIČ!!
Kartica mi sploh ne zazna mreže. Zdaj me rahlo skrbi, da sem se prenaglil in da mogoče sploh ni mogoče tako priti do brezžične mreže. Pomagajte prosim. Sem kaj zamočil? Kaj je rešitev? Če je hardware v redu, kaj bi lahko naredil, da vzpostavim mrežo. Če sem se zaj... z nakupom, pa prosim povejte, kako naj z minimalnimi dodatnimi stroški pridem do Wi-Fi mreže.
Hvala.
Kartica mi sploh ne zazna mreže. Zdaj me rahlo skrbi, da sem se prenaglil in da mogoče sploh ni mogoče tako priti do brezžične mreže. Pomagajte prosim. Sem kaj zamočil? Kaj je rešitev? Če je hardware v redu, kaj bi lahko naredil, da vzpostavim mrežo. Če sem se zaj... z nakupom, pa prosim povejte, kako naj z minimalnimi dodatnimi stroški pridem do Wi-Fi mreže.
Hvala.
VASkO ::
mislim, da bi namesto bridga moral kupiti access point, da bi ti stvar delovala, kot zelis ti.
pujsek_ ::
Tako je wlan Bridge deluje samo na AP ali drug material, ki ima opcijo multipoint bridge...
Nažalost, menjaj robo!
Nažalost, menjaj robo!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 568536 (5365) | c23po |
» | Repeater Bridge na Linksys WRT160NL??Oddelek: Pomoč in nasveti | 6363 (3631) | toncek1 |
» | Problem za WIFI mojstre..Povezava crkujeOddelek: Omrežja in internet | 2589 (2209) | BorutK-73 |
» | Problem z internetomOddelek: Pomoč in nasveti | 3159 (2710) | RuskiSnajper |
» | wireless mrežaOddelek: Kaj kupiti | 3047 (2255) | pujsek_ |