» »

SB Live Platinum

SB Live Platinum

wonderboy ::

Zdravo!
Pred kratkim sm kupil rabljeno kartico SB Live Platinum. Zravn nism nobil nobenega cdja s kako pogramsko opremo. Gonilnike sm si zdownloadal z Creatiove strani (okol 23 Mb velkfajl). Poleg kartice sm dubu še daljinec za uporabo. Ampk zdej ne vem kako nej ga uporabljam, vsaj dosedaj mi še ni ratal ugotovit kako deluje. Če mi kdo lahko pomaga, če ma to kartico doma al pa ma originaln software al pa da pozna kako to deluje. Kaj naj bi sploh upravljal s tem daljincem?

LP, Luka

Clone ::

Oj!

Driverje si potegnu dol, zdej morš pa še application-e dol potegnt:

http://si.europe.creative.com/support/d...

Mislm da je Remote package, to rabiš za daljinca. Aja pa še Live! Drive rabš da bo daljinc delal (pa prklopt vse skupaj na Live!-a), to je enota ki jo vstaviš zraven Cd-rom pogona, ima tudi IR vmesnik in AUX vhode in podobne stvari.

L.p.

Mam Live Drive in mam tut prkloplen. Bom šu pogledat uno stran.
HVALA!!

LP, Luka

Clone, en problem mam. Tm sm si ene par stvari zdownloadu dol, ampk mi ni ratal nobene inštalirat zato k mi povsod napiše da ne najde Playcentra. Vse te aplikacije so samo nadgradnje osnovnga playcentra. Kje pa bi je lahko dubu ta osnovn Creative Playcenter, dosedaj ga nism najdu. Če mi lahko kdo kako pomaga...

LP, Luka

CaqKa ::

na orginalnem cdju ki je zraven grafične :>

Clone ::

Ej a PlayCenter2 rabiš Jst pomoje glih osnovnega nimam ali pa loh ti ga po mailu pošljem cca 30mb. Mislim pa da se ga ravno tako najde na tisti strani. Če ga pa ne boš najdu mi pa pusti mail pa ti ga jst pošljem

L.p.

CaqKa ::

na orginalnem cdju ki je zraven grafične :>

zraven zvočne seveda. ne pa grafične :)

Nimam originalnga cdja, oz. sploh nimam nobenga cdja, sej to je problem.

delfinus ::

Torej problem je samo v RemoteCentru al se kaj drugega? Sam imam SB Live Platinuma in vem, da je potrebno pri instalaciji imeti originalni CD, da se ti instalira RemoteCenter. Potem seveda updejtas RemoteCenter na novejso verzijo, tiste updejte pa tako dobis na Creative. Lahko pomagam, s kod si? Naprej v ZS.

lp, D.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

MIDI keyboard - response time?

Oddelek: Zvok in slika
61055 (991) wonderboy
»

Tezave s Creative Live 5.1 in zvočniki Creative Inspire 5.1 5300

Oddelek: Zvok in slika
121913 (1532) igorjan