Forum » Pomoč in nasveti » creative softwere
creative softwere
sheep ::
Jest mam pa en problem se uzvezi z SB live! 5.1 no nevem kaj je narobe mogoce v softweru ampak...problem je tak! Vse lepo driverje in vse nalozim gor vse kul instalera...Pol pac k vse konca reciteram pa ta staff in grem v PLAYCENTER 2.0 in mi zamrzne noce mi delat playcenter 2.0 kaj bi blo to narobe?
cekr ::
Imam isti preoblem,ta Playceneter ne deluje. Blokira že pri prevem štartu, pri naslednjih pa se program odpre potem pa tudi zablokira. Verzije pod 2.00 vse delujejo. Verjetno je nekaj v C++ oz. verzijo windowsov, ker se podobno obnašajo tudi nekateri nemški programi.
GanjaFarmerMcBorcy ::
mal puglej v Windows- Sistem pa bos vidu, ce je kej v sporu!! jst sm mev tud to zvocno, pa sm jo mogu zamenat k je bla sporu s plato.
hehe sporov ni sej dela zvocna oki!!! samo programck PLAYCENTER nedela... baje da je res kj z win narobe...kaj nej dam gor 2000 al me...a?
Mr.B ::
N Creatv-ovi strani je paket popravkov za Livewire , ter playcenter 2 .
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Hjm sm jest isku pa nč najdu,jest sm sam dav dol tist za 16mb pc 2.5 pa nc ne pomaga se kr zzzmrzuje k hladilnik!:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SB Live PlatinumOddelek: Zvok in slika | 965 (807) | delfinus |
» | Kje lahko dobim Creative Recorder, ki ga ni poleg gonilnikov?Oddelek: Zvok in slika | 1040 (932) | CaqKa |
» | Info tema za 5.1 zvok - delite mnenja in izkušnje TU :)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1109 (1014) | SisQ |
⊘ | Keri program za delanje MP3jevOddelek: Programska oprema | 1103 (879) | whatson |
» | MP3-predvajalnikOddelek: Zvok in slika | 1569 (1377) | Matek |