Forum » Omrežja in internet » ADSL brez ISND?
ADSL brez ISND?
majstor ::
Kdaj se bo to zgodilo? Koliko casa bo telekom se nas monopolist? Pred 2 mesecem asem vprasal v poslovni enoti telekoma kdaj bo ADSL brez ISDN-ja pa mi je odgovorila, da bo kmalu...kdaj se jaz vprasam?
SodVina ::
Telekom bi rad dal ISDN v vsak dom, torej realno se to zgodilo nekje med "se dolgo casa ne" in "nikoli". Saj tako se govori. Drugace bi pa tud jaz rad to dozivel.
CaqKa ::
ko bo kabelska dala internet brez kabelskih programov.. in ko bo internet tudi na elektro omrežju.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
xenon74 ::
CaqKa:
Če živiš v bloku lahko vzameš samo kabelski internet brez TV. Pri hišah verjetno tak način ni možen, ne bom pa trdil, verjetno je problem predvsem v zlorabi, ker signal za TV ni kodiran. Če bi vzel samo kabelski internet, bi TV lahko enostavno priklopil na črno od delilca signala, ki je nekje v hiši. Zadevo bi lahko sicer lahko vgrajevali v "zaklenjene fasadne omarice" kar bi občutno podražilo montažo in še vedno ne-bi omogočalo popolne zaščite.
X74
Če živiš v bloku lahko vzameš samo kabelski internet brez TV. Pri hišah verjetno tak način ni možen, ne bom pa trdil, verjetno je problem predvsem v zlorabi, ker signal za TV ni kodiran. Če bi vzel samo kabelski internet, bi TV lahko enostavno priklopil na črno od delilca signala, ki je nekje v hiši. Zadevo bi lahko sicer lahko vgrajevali v "zaklenjene fasadne omarice" kar bi občutno podražilo montažo in še vedno ne-bi omogočalo popolne zaščite.
X74
CaqKa ::
xenon74 žal nisem pričakoval odgovora... potihem sem pa vedel da se bo kak "pametnjakovič" javil in prišel "bučke sadit" :)
na retorično vprašanje "Kdaj se bo to zgodilo?" sem hotel le ponudit retoričen(?) odgovor.
ga bom dal v med i in /i da bo bolj razumljiv.
/edit me pa veseli da sem z vesoljci na isti valovni dolžini
na retorično vprašanje "Kdaj se bo to zgodilo?" sem hotel le ponudit retoričen(?) odgovor.
ga bom dal v med i in /i da bo bolj razumljiv.
/edit me pa veseli da sem z vesoljci na isti valovni dolžini
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Upravno sodišče v primeru ADSL pritrdilo Telekomu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 20373 (18083) | Glugy |
» | kateri internet?Oddelek: Omrežja in internet | 2621 (2236) | Hux |
» | ADSL brez ISDN že prihodnje leto? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 14722 (10609) | Bistri007 |
» | ADSL ali cabel? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4642 (3662) | cbelica |
» | Siol - konec poceni ADSL? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 9378 (6056) | BluPhenix |