» »

ADSL brez ISND?

ADSL brez ISND?

majstor ::

Kdaj se bo to zgodilo? Koliko casa bo telekom se nas monopolist? Pred 2 mesecem asem vprasal v poslovni enoti telekoma kdaj bo ADSL brez ISDN-ja pa mi je odgovorila, da bo kmalu...kdaj se jaz vprasam?

SodVina ::

Telekom bi rad dal ISDN v vsak dom, torej realno se to zgodilo nekje med "se dolgo casa ne" in "nikoli". Saj tako se govori. Drugace bi pa tud jaz rad to dozivel.

CaqKa ::

ko bo kabelska dala internet brez kabelskih programov.. in ko bo internet tudi na elektro omrežju.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: CaqKa ()

Vesoljc ::

heh, dokaj realna trditev ;)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

xenon74 ::

CaqKa:
Če živiš v bloku lahko vzameš samo kabelski internet brez TV. Pri hišah verjetno tak način ni možen, ne bom pa trdil, verjetno je problem predvsem v zlorabi, ker signal za TV ni kodiran. Če bi vzel samo kabelski internet, bi TV lahko enostavno priklopil na črno od delilca signala, ki je nekje v hiši. Zadevo bi lahko sicer lahko vgrajevali v "zaklenjene fasadne omarice" kar bi občutno podražilo montažo in še vedno ne-bi omogočalo popolne zaščite.

X74

CaqKa ::

xenon74 žal nisem pričakoval odgovora... potihem sem pa vedel da se bo kak "pametnjakovič" javil in prišel "bučke sadit" :)

na retorično vprašanje "Kdaj se bo to zgodilo?" sem hotel le ponudit retoričen(?) odgovor.

ga bom dal v med i in /i da bo bolj razumljiv.

/edit me pa veseli da sem z vesoljci na isti valovni dolžini :\

Zgodovina sprememb…

• spremenil: CaqKa ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Upravno sodišče v primeru ADSL pritrdilo Telekomu (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Tožbe
5720373 (18083) Glugy
»

kateri internet?

Oddelek: Omrežja in internet
172621 (2236) Hux
»

ADSL brez ISDN že prihodnje leto? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
13114722 (10609) Bistri007
»

ADSL ali cabel? (strani: 1 2 )

534642 (3662) cbelica
»

Siol - konec poceni ADSL? (strani: 1 2 3 )

1019378 (6056) BluPhenix

Več podobnih tem