» »

Vodno hlajenje by Desk-Star

Vodno hlajenje by Desk-Star

Desk-Star ::

No ja ker ga ma ze velik ljudi sm se se sam odlocu da vidim kaj je tok dobr :\ Vbistvu je to ze 2go k taprvo sm sm tko mal nehitr skup sestav (sej to ni dost bols);)

Tko je zgledal taprvic

To je pa tadrugic

SM ne se smejat ker je bl tko narjen povrsn je pa zato vse doma spackan :)Ideje so bl preproste kot se vidi sm je pa bols k prej ker sm mel vse natlecen notri in nism mogu nc se grafo sm tezko vn vzel res da je mal nerodn zdej sm je pa dost vec placa.Glede glasnosti mam vse vente cist odvite sm se mi pa na grafi precej dere pa na plati pa se diski povrh :)Na zalost mam se MK3 zaenkrat morem mal posodobit pa se za na grafo neki ce ma kdo kej pametnga za prodt se priporocam :) Sistem je pa AMD Barton 2500+ @ 2500 pr 1.9 V pa tm 39 stopinj idle load pa tm 45 sm zdej je mal vec k je v sobi vroce drugac pozim ni prslo cez 40 se mi zdi 8-O No ja kaj nej se recem dejte cim bl komentirat tud kritike da se vidi kaj je treba popravt >:D Mislim da je to vse Aja pa ločila vstavi po potrebi ce kej manka:D

tiborrr ::

Cist kul je. Sicer malo ghetto style, temperature pa so zelo v redu.
Don't test the captain's validity or his vulnerability!

DjTonic ::

Vredu je. Koliko pa je bilo razlike v temperaturi, ko si zamenjal tisti Oplov(Najverjetneje) radiator za Ladinega?

Sicer pa tisti obroček, ki je navit na priključkih od pumpe je precej uporaben, saj lahko fino zategneš cevi in ne rabiš sponke.

Hm razike med lado in oplom za zdaj še ni za opazit mogoče malo dosti pa ne je pa res da lada niti mlačna ne rata pomojem se to pozna kasnej ko maš več blokov :)

Tugo ::

a ni tuki notr zrak?! tole po mojem ni glih najboljs :)))
drugac pa men je v redu, sam da opravlja svojo funkcijo!

lp, T.

iskra ::

Se bo že spravu vn tisti mehurček :) Ne boj se ti nič.
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.

Mirko5 ::

Se posebi mi je vsec tisto korenje na zadnji slikci :D
A pripomore kej k nizjim temperaturam?:))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mirko5 ()

Dejancek ::

Za začetek je že kull, ne se sekirat...

Ob tvojih slikah sem dobil 2 novi ideji ki jih bom uporabil za svoje dograjevanje, tako da lepa ti hvala :D

Dobr si uredil to da si pumpo dvignil u zrak, saj ta prekleta stvar dela tolk vibracij in je glasna če jo ne lepo ugladiš in diski tud vredi, sam dej malček pošminkat to :D

Imam pa eno kritiko, ni osebna, ampak sovražim, da za to kar si naredil rabiš 2 ohišji ;) , cilj je da lepo daš vse v 1 ohišje, saj vem tvoj odgovor "imam majhno ohišje" sam nisi edini ki je ima(jaz jo tud imam, sam mi je uspel vseeno dat) in dej poskrbet za kable, ker tko kot so ni preveč "fancy" :D

Hvala za komentarje:)
AMmislim da tist ni mehurček ampak sm odsev od fotoaparata (fleš):)
Am ja sej vem da je to mal nerodno sm je pa res da nimam nereda v kišti pa še če kaj polijem mi ni tak problem kot če bi mel v isti kišti je pa res nerodno za nosit drugac me pa zanima neki ce kdo kej ve :) Ker blok nej vzamem MK4 al tega tanovga od eddy-a sej mk4 je dobr sm kaj je s tem pretokom a une reže ful ustavlajo pretok bo Hydor l30 lahko gnala čez mk4 pa na grafi se en blok ?

Un korenje je pa za vente stestirat kok posmuka :) Ne sej ne baje je zdrav za oči :)Pa tud slb ni za jest ker je home made :)

Tugo ::

mehurčka sta 2. in sta v bloku gor levo in gor desno. ni odsev!

lp, T.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Uspele slike (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Sedem umetnosti
33142775 (17898) Longinus
»

Tu objavite vase slike

Oddelek: Loža
153280 (1661) mavec
»

Jakoslav's "Inverted Chieftec™ MOD" (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
679575 (6612) Boskox
»

Novo Slo-Tech ozadje za namizje :)

Oddelek: Slo-Tech
353790 (2594) CaqKa
»

HP photosmart 735 problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
111043 (968) Wox

Več podobnih tem