Forum » Hlajenje in modifikacije » Jakoslav's "Inverted Chieftec™ MOD"
Jakoslav's "Inverted Chieftec™ MOD"
_Dejan_ ::
Pomoje se bo odloču da bo letos na svojmu rojstnem dnevu navijal procesor
ASUS P5E3, INTEL Q6600(3000Mhz 333x9), ATI HD 2600XT,
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)
Boki_ ::
Hei Tic, z mano lah BP menjaš, mam tut bl len proc, še bl me to pizdi zdej k sm ugotovu kok letijo CH5 rami, če jih prav nastaviš (237MHz @ 2-2-2 @ 3,1V ). Pa itq sledi Vdimm(3,6V+) da jih spravim do konca, pa bi pol rd še množilnik obdržal na 10X.
I'm back
Jaka83 ::
Hmmmm, vidš Tic, to pa sploh ni slaba ideja. Sam pol bi blo fajn, če prideš velik prej na žurko, ker pol bo majavo in v 4. dimenzijah vrteče se v glavi.
Tom DeLonge: Ti pa svoj proc kr lepo zame pršparaj, po 22. marcu ti ga 100% kupim za tadrugo kišto, pa napajalnik verjetno tudi.
Tom DeLonge: Ti pa svoj proc kr lepo zame pršparaj, po 22. marcu ti ga 100% kupim za tadrugo kišto, pa napajalnik verjetno tudi.
Boki_ ::
Tvoj proc počiva v škatlci, mam v kompu enga mal manj lenega, sam je še zmeri crap :S
I'm back
bajro ::
Jakoslav super !! :)
Lp
Lp
survivor, not statistic
'nesposobni so sposobni onesposobit sposobne'
'nesposobni so sposobni onesposobit sposobne'
Slike so pri men na računalniku, nimam placa na serverjih, ST pa ni uploadal slik na svoj strežnik. Se opravičujem.
In pol se bo enemu od modov sfuzlalo, ko bo moral vse povezave do slik popravljat. Ne, sej se pripravlja nov mod, tale je že dve leti star, za leseno ohišje nisem pisal postopkov, za tega novega bom pa spet imel work-log, tako da ...
Bom dal na MSN Space, pa si poglejte, tisti, ki vas zanima, če se pa kakemu modu da popravt še linke do slik, pol pa be my buest. Lahko tudi polno kvaliteto slik pošlem/uploadam kam, če ima kdo željo (MSN pač naredi slike manjše).
Dejancek ::
Dej linke pa ti jih popravim jaz. Ampak daj jih v vrstnem redu, da ne bom še mogel tuhtat katera slika spada pod kaki opis Pošlji mi ZS
Za vse, ki ste neučakani si slike lahko pogledate na:
MSN Space
Drugače pa se zadeva ureja na elegantnejši način.
LP
MSN Space
Drugače pa se zadeva ureja na elegantnejši način.
LP
Boskox ::
pošteno narejeno.. vse pohvale.. a to imaš SATA diske? Ker me mika da bi si jih tudi sam takole dal.. mogoče ne isto ampak na tak način, pa so IDE pa je kablovje malcek problem..
Ja, diska sta SATA, drgač se pa komot nardi ATA okrogle kable (doma). Sam en skalpel rabiš pa mal termo-skrčljive cevke al pa izolir trak.
Boskox ::
Ne saj imam okrogle kable kupljene... ampak me vseeno mika da bi navadne predelal enkrat sem se ze igral s tem pa je vidit da se jih da bolje kam skrit za kaksen vogal. Res pa da ce jih je kje vidit da je te kupljene lepse vidit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siolov ADSL 2+ (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 13782 (7785) | Jan987 |
» | Brskanje z zavihki v IE 6 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 7152 (5044) | kolesar |
» | Nest 2004 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 21501 (13025) | Tody |
» | "Mokre sanje"Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2171 (2171) | Romčy |
» | Notranjost ohišjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1108 (849) | Jaka83 |