» »

Mozilla Thunderbird version 0.7.2 -HELP!!!!!

Mozilla Thunderbird version 0.7.2 -HELP!!!!!

Ziggy ::

HELLO.

Danes sem si inštaliral Mozilla Thunderbird version 0.7.2 ki mi je ze na pogled bila takoj všeč...naveličal sem se O.Exp. ter Spamov...itd.
Hmm..sedaj se mi je pojavila težava z account settings (email računi) ..po eni uri sem totalno obupal :P Namreč imam 3 email racune: Volja, Email.si ter mail386 (oz. se enega ki ga občasno uporabljam)..
Ko sem inštaliral Mozilla Thunderbird sem si potegnil kar s čarovnikom račune iz O.E toda Thunderbird noče delovati ...pogrešam pasword nastavitev!!!! :( (kako naj bi zadeva vedela za moje pasworde na recimo emailu,volji,mail386...etc???)
Prosil bi vas če mi to lahko kdo opiše "step by step" kako naj spravim te tri email račune na Mozilla Thunderbird 0.7.2 da bi delovali (TNX)

LP - Ziggy

PS.
Sorry guys toda sem bolj začetnik v računalništvu oz. včasih te kaka zadeva totalno obrne ;) :D :\

Yah man!!

Ziggy ::

???????? - :( :( :(

Poldi112 ::

Na roko jih vpisi. Itak ni skoraj nic za narediti, tako da ti ne sme vzeti vec kot 5 min za vse 3.

mte ::

Ko prvič prejemaš/pošiljaš mail te program vpraša za pass..pa ga vpišeš, potem pa sam obkljukaš možnost da se geslo shrani.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Programska oprema
375276473 (21404) Matko
»

Reinštalacija sistema

Oddelek: Pomoč in nasveti
112059 (1771) scipascapa
»

Izšel Thunderbird 3.0 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
6910285 (7710) [BISI]
»

Problemi z email odjemalci!