Forum » Kaj kupiti » NEC 2500A
NEC 2500A
dwinxp ::
no glih k z iskalnikom nism najdu zazeljene teme bom tuki prasu...
Slisal sem da se da ta DVD pekac na easy flashat v 2510A ki ima se dual-layer za 8gb cd-je. No jst bi sam prosu ce bi bil kdo tolk prijazen pa ce bi mi dal eno doro stran kjer bom dobil ta flash.
Hvala
Slisal sem da se da ta DVD pekac na easy flashat v 2510A ki ima se dual-layer za 8gb cd-je. No jst bi sam prosu ce bi bil kdo tolk prijazen pa ce bi mi dal eno doro stran kjer bom dobil ta flash.
Hvala
zee ::
Se da, se da. [:P]
žal v sloveniji še ni DL medijev.
žal v sloveniji še ni DL medijev.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
zee ::
2500A se prav lepo fleša v 2510.
Kje se da v Sloveniji kupiti DL medije? Dva jurja se pa že splača riskirat "v imenu znanosti" (=radovednosti).
Kje se da v Sloveniji kupiti DL medije? Dva jurja se pa že splača riskirat "v imenu znanosti" (=radovednosti).
Caligula ::
Dva jurja je 2L zlo dobrega vina. Pa si predstavljaj pol raje kako si v 5 minutah zapekel 50 200 giga DVDjev z svojo zobno plombo.
DL je se ena nauporabna precenjena traparija. Ze ce je DVD sam enkrat drazji kot navaden se ne splaca.
DL je se ena nauporabna precenjena traparija. Ze ce je DVD sam enkrat drazji kot navaden se ne splaca.
OldSkul ::
Jaz sem kupil 2500A in ga flešal v 2510 in dela brez problema.Sicer DL medijev nisem probal ker so v uber predragi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nec ND-2500A v 2510Oddelek: Strojna oprema | 1505 (1174) | borut1 |
» | Za vse, ki kupujete DVD zapisovalecOddelek: Kaj kupiti | 4069 (2347) | BaRtMaN |
» | dvd snemalnikOddelek: Kaj kupiti | 2387 (1885) | Dr_M |
» | NEC 2500 visje hitrosti pisanja in bitsetting (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10738 (6977) | delfinus |
» | Se splaca NEC 2500 + 50kom Traxdata DVD-R 4x za 22.500 SIT ?Oddelek: Kaj kupiti | 1559 (1106) | Jaffa |