Forum » Strojna oprema » Nec ND-2500A v 2510
Nec ND-2500A v 2510
zee ::
a si je mogoče kdo že skonvertal Nec ND-2500A v 2510 in spekel kakšen dvoslojen medij? a je treba imeti kakšno novo verzijo Nerota (sam imam 6.3.0.3)?
tia zee
tia zee
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
BigSexy ::
Sam sem zadevo uspešno poflashal pred parimi dnevi in dela BP oz. celo boljše, saj so vključene nove strategije zapisa na medije (večino medijev se sedaj da pečt na 8x). Možnosti za peko DVD9, pa še nisem preizkusil (škoda dnarja zaenkrat).
Drugače pa več na RPC1
lp,
-big
Drugače pa več na RPC1
lp,
-big
To Infinity And Beyond !
BigSexy ::
Vseeno kater firmware uporabiš, saj je razlika le v imenu device-a, tako, da se lahko odločiš ali ti bo pisalo NEC 2510 ali pa 2500.
Sicer pa vse lepo piše na linku, ki sem ti ga posredoval.
-----------------------------------------------------------
zowrath wrote:
If this is supposed to work on all 2xx0 drives, why is there two bin's in the .rar? What bin can you use where? Can I flash the 2510A bin onto my 2500A drive? What are the differences, and so on
On all 2x00 (2100, 2500, 2510). The difference between the two bin's is only the drive ID-string+version number. The rest is 100% identical.
It's just your personal preference if you want 2500/2510!
-------------------------------------------------------------
lp,
-big
Sicer pa vse lepo piše na linku, ki sem ti ga posredoval.
-----------------------------------------------------------
zowrath wrote:
If this is supposed to work on all 2xx0 drives, why is there two bin's in the .rar? What bin can you use where? Can I flash the 2510A bin onto my 2500A drive? What are the differences, and so on
On all 2x00 (2100, 2500, 2510). The difference between the two bin's is only the drive ID-string+version number. The rest is 100% identical.
It's just your personal preference if you want 2500/2510!
-------------------------------------------------------------
lp,
-big
To Infinity And Beyond !
No, super, da se je to naposled porihtalo. Stran od Herrija je bla namreč zadnjega pol leta nedostopna, ker so mu jo eni tipi pohekali.
Če pravte, da dela, potem pa bomo poskusili. Sam imam trenutno na 2500A firmware z oznako 1.07, ki ne podpira DL ima pa podporo za pisanje skoraj vseh medijev na 8x hitrosti.
lp
Če pravte, da dela, potem pa bomo poskusili. Sam imam trenutno na 2500A firmware z oznako 1.07, ki ne podpira DL ima pa podporo za pisanje skoraj vseh medijev na 8x hitrosti.
lp
zee
Nec 2500A predelan s firmwarom od Herria peče DL medije. verjetno ostale tipe DVDjev tudi.
Uradno je to še vedno NEC-2500A, tudi Nero ga najde kot takega.
slikca:
lp zee
Uradno je to še vedno NEC-2500A, tudi Nero ga najde kot takega.
slikca:
lp zee
zee
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zee ()
borut1 ::
Pred enim tednom sem flešal mojega NEC-2500a z najnovejšim firmware-om od Hariete in zadeva dela BP.
Včeraj pa sem zapekel tudi prvi DL DVD in sicer Verbatimov, kupljen v comtronu.
Zadetek v polno iz prve!!!!
Bravo za NEC 2500a!!!
Tudi v pinnaclu V 9.4.3 mi je DL DVD brez problema zaznal.
V pinnaclu sem imel editirano poroko dolgo 3.ure.Nisem hotel reskirati z direktnim kopiranjem na DVD DL ,zato sem najprej zapeku 3.ure dolg posnetek na HD (7,9GB)in potem z nerotom zapeku to na DVD DL.
Kakovost slike mi je zmanjšal na 80%.
Zadevo sem sprobal na Yakumo-tu in dela brez problema vse :zvok(AC3)dober,slika zelo dobra,meniji delajo BP.
Skratka NEC 2500a mi je včeraj polepšal dan!!!!!
LP
Včeraj pa sem zapekel tudi prvi DL DVD in sicer Verbatimov, kupljen v comtronu.
Zadetek v polno iz prve!!!!
Bravo za NEC 2500a!!!
Tudi v pinnaclu V 9.4.3 mi je DL DVD brez problema zaznal.
V pinnaclu sem imel editirano poroko dolgo 3.ure.Nisem hotel reskirati z direktnim kopiranjem na DVD DL ,zato sem najprej zapeku 3.ure dolg posnetek na HD (7,9GB)in potem z nerotom zapeku to na DVD DL.
Kakovost slike mi je zmanjšal na 80%.
Zadevo sem sprobal na Yakumo-tu in dela brez problema vse :zvok(AC3)dober,slika zelo dobra,meniji delajo BP.
Skratka NEC 2500a mi je včeraj polepšal dan!!!!!
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi z NEC DVD-RW ND-2510AOddelek: Strojna oprema | 3164 (1716) | kurjač |
» | Kater DVD-RW naj kupim?Oddelek: Kaj kupiti | 1865 (1208) | OldSkul |
» | NEC 2500 visje hitrosti pisanja in bitsetting (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10788 (7027) | delfinus |
» | Se splaca NEC 2500 + 50kom Traxdata DVD-R 4x za 22.500 SIT ?Oddelek: Kaj kupiti | 1572 (1119) | Jaffa |
» | Lastniki NEC 2500A DVD+-RW izkušnje prosim (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6552 (5168) | pingo76 |