» »

DVD film lahko zazenem z racunalnika, iz DVD-ja pa ne

DVD film lahko zazenem z racunalnika, iz DVD-ja pa ne

dec ::

Problem je z ripanimi DVD filmi, ki jih dobim na netu. Na računalniku kliknem lepo na .ifo datoteko in zadeva zalaufa.
Ko ta film hocem zapect na dvd mi tam javi da je datoteka poskodovana (KAKO POSKODOVANA, CE PA SEM RAVNOKAR GLEDAL FILM IN ZAGNAL RAVNO TO POŠKODOVANO KAO DATOTEKO). Kljub temu sem zapekel DVD . Poiskusil sem ga zagnati na dvd playerju - ni javil napake, ampak se tudi zagnal ni, kot da ne prepozna dvdja.
poizkusil sem DVD zagnati v racunalniku v PoverDVDju na klasicen nacin- javil error code 89020003
poizkusil sem na racunalniku v Pover DVD playerju zagnati .ifo file zapisan na DVD-ju pa je javil error code 89020003
Ponavljam, pa da ko vsebino DVD - ja presnamem na harddisk in potem zazenem .ifo file v istem Pover DVD playerju IZ HARDDISKA, se film zazene brez problema.
To se mi je sedaj zgodilo z dvema filmoma, SHREK2 IN XMEN2
Meni izgleda kot da je to nekaksna zascita pred kopiranjem na DVD diske ali...?
Verjamem, da nisem edini s tem problemom. Vprasanje je le, ce kdo pozna zdravilo za to foro.

JOKER ::

Koliko sem sedaj uspel pobrskat bi se to dalo dogajat pri Win 2000. Ali imaš morda Win 2000 ?

pumaxx ::

Na tvojem mestu bi ga nesel nazaj v trgovino in rekel da je pokvarjen in hočem novega.:P

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
22078094 (20230) CaqKa
»

Zunanji trdi disk

Oddelek: Strojna oprema
252992 (2033) dudl
»

Zvok ne dela v Bs playerju v WMP pa dela

Oddelek: Pomoč in nasveti
72514 (2514) adisitko69
»

DVD burn?