Forum » Izdelava spletišč » postavitev e107 portala
postavitev e107 portala
TG ::
ima mogoče kakšen link oz. kakšna navodila kako se e107 portal postavi. Imam gostovanje na lycosu z Mysql podporo...
dr_gee ::
Veš kdo ma polno linkov o tem? Mislim, da mu je ime Google...
Why my mouse doesnt work in DOS?
hvala za brezvezen odgovor. Sej znam iskat na googlu. Jst bolj rabim da mi kdo opiše to, ki ima izkušnje s tem in v slovenskem jeziku. Če pa ne bo noben bom seveda na googlu poiskal...
Tody ::
TG pred kratkim hmmm okey to je relativno ampak vsaj mal slo-techov iskalnik zamori da ti kaj izpljune o tem se je že nekaj govorilo... pa sem prelen da bi ti jest direkt dal link
sej sem že dobil. Sem prebral readme file in je kr šlo. Problem je bil v tem, da se mi ni dalo ubadat z angleščino in sm hotel eno slovenska navodila. Kar se tiče že obstoječih tem pa sorry. Drugič bom poiskal
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [android]market prodaja aplikacij (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 25717 (11535) | Nefreteta |
» | ECJ: iskalniki so nevarna stvarOddelek: Novice / Zasebnost | 11478 (9394) | Poldi112 |
» | Prepoved uporabe FB v privat življenju (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 12998 (10979) | fizikalac |
» | Prosim, da najprej poskuste sami poiskati na netu...Oddelek: Pomoč in nasveti | 4555 (1325) | myki |
» | Vprašaj Google.Oddelek: Loža | 1399 (1063) | CaqKa |