» »

Vam je kdaj na servisu že kaj "zginilo"?

Vam je kdaj na servisu že kaj "zginilo"?

Koci ::

Zanima me, če se vam je že kdaj zgodilo, da vam je serviser, ki vam je popravljal računalnik kaj sunil iz njega. Jaz sem imel recimo zadnjih 14 dni računalnik na servisu, danes ga prinesem domov in ugotovim, da v njem ni cedeja Petra Graše. Sem poklical serviserja (Avtenta-servis) in ta se seveda dela nevednega, čeprav sta dva kolega videla, da sem cd preden sem računalnik peljal na servis pustil notri.
Skratka zanima me, kakšne so kaj vaše izkušnje s tem?
Panta rei!!

Bob Rock ::

:D :D :D :D :D :D :D :D :D
sn mislo, da bos povedo, da ti je najmanj p4 zamenju s kako 486, ne pa cd od grasota :D :D :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Bob Rock ()

flipflop ::

Že ene 4 leta nisem mel kište na servisu. Mi pa ni jasno zakaj si pustil CD noter? Jst če bi že mogel peljati na servis potem ne bi pušal not raznih disket in cd-jev, ter diskov.

Koci ::

Dost je tudi to. Sm dal 5.000 zanj, pa da o tem, da so mi rihtali računalnik niti ne govorim (20 dni). Verjetno bi mi ga rihtali še 14 dni, če jim ne bo zagrozil, da jim bom izstavil račun zaradi škode. Po zakonu o varstvu pootrošnikov je namreč tako, da ti morajo dati nadomestni računalnik ali pa plačati škodo, ko jo utrpiš zaradi neuporabe računalnika. Ker mi nadomestnega računalnika niso dali, bi jih lahko pritiskal, da mi plačajo škodo (mam s.p.), samo se mi ni dalo z njimi zaj... Sem bil že vesel, da sem končno dobil računalnik.
Panta rei!!

Koci ::

Čist sem ga pozabil ven vzet. Sej sem malo tudi sam kriv.
Panta rei!!

OZZY ::

na servisu ne odgovarjajo za ''izgubljene'' podatke>:D
Go with the flow.

BigWhale ::

OMG le kdo bi hotel ukrast CD od Petra ;)

Dr_M ::

verjetno so ga u smeti vrgl. :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

tx-z ::

al pa je nekdo bil vesel da lahko polom tak cd... :\ sicer pa....serviserji, no comment :))
tx-z

bobby ::

koci, a si imel mašino v gar??
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

JOKER ::

Praviš, da sta ti dva (2) kolega priče 8-O !! Potem je to bilo namerno ?? Si jih morda testiral, ali ti GA bodo ali pa ti ga NE BODO vrnili ??
Kako to, da te frenda nista posvarila pred tem ??
Mislim ob tem se poraja 1000 vprašanj kakšen je bil tvoj namen. Kaj se pa servisel tiče ...... samo dokler je v garanciji, ko pa ta mine, potem pa tace vstran !!

P.S. Če tole sedaj prebira kakšen serviser ... Sorry .... takšno neprimerno mišljenje strank ste si sami ustvarili, se pa strinjam, da vam nekateri samo kvarijo povprečje.
________________________________________________________
Ka te češ ....

McHregec ::

Meni so pred nekaj leti v računalniku pod garancijo zamenjali Soundblaster 128 PCI z neko Genius crap zvočno kartico. Seveda sem jih potem napizdil.
Destroyer Of The Worlds.

Koci ::

bobby: ja v garanciji je še bil
JOKER: ko sem prinesel računalnik domov še sam nisem točno vedel ali sem cd pustil noter ali ne. Ker sem tik preden sem ga nesel na servis dvema kolegoma pekel točno ta cd sem oba vprašal ali sem cd pustil v računalniku in oba sta rekla, da sem ga.
Panta rei!!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Koci ()

Mati ::

Nazaj si ga prepeči. V čem je fora?

BTW: Grašota poslušaš ti, ali tvoja mlajša sestra??? :D

Yohan del Sud ::

Aha, kršenje avtorskih pravic. Sam je priznal. Aha! Pa te imamo cefizelj. POLICIJA! BSA! APZ! Moderatorji! BAN! :D

Tear_DR0P ::

Na servisih kamor hodim jst piše da za vsebino disketnikov in CD-ROMov ne odgovarjajo, enkrat je celo pisal da je potrebno prej vse medije odstranit sicer bodo vse kar je not zmetal stran :)
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

nurmaln ::

Pomoje da jih na servisu prov briga za CD od Grašota. Če so kej odpiral CD enoto so ga verjetno vzel ven in pozabili vrnit. Jebat ga. Močno dvomim da bi si servis privoščil izgubo ugleda zarad Grašota.

Zoja ::

Po zakonu o varstvu pootrošnikov je namreč tako, da ti morajo dati nadomestni računalnik ali pa plačati škodo, ko jo utrpiš zaradi neuporabe računalnika.


ko sem prinesel računalnik domov še sam nisem točno vedel ali sem cd pustil noter ali ne. Ker sem tik preden sem ga nesel na servis dvema kolegoma pekel točno ta cd



Nekatere zakone poznaš nekatere pa verjetno spregledaš. Recimo Zakon o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP) ;)

Koci ::

Zoja: Me zanima kolk na tem forumu jih uporablja izključno orginalne cd-je in programe :)
Sicer pa, da ne bom samo kritiziral: Danes so me poklicali iz pravne službe servisa in mi obljubili, da mi bodo poslali nov CD.
Panta rei!!

Yohan del Sud ::

Nov CD? Od Petra Grašota? :O

Jejhata. To moram sporočit v svoji firmi v servis oddelek. 8-O Ni vrag bomo začeli talat CD-je od Grašota. Piratizirane seveda. Nimamo gnarja za originale. >:D . Sicer naša pravna služba servisa ima nekaj proti ampak jebatga.

(brez zamere, ampak res se zapletaš v protislovja in ta topic postaja hudo čuden)...

Koci ::

Yohan del Sud: Ne razumem kaj bi rad povedal.
Panta rei!!

Koci ::

Yohan del Sud: Beri od začetka. CD je bil originalen. Pri vsej stavari mi sploh ne gre za CD (Grašota itak posluša moja boljša polovica) pač pa za pričakovanje, da boš nazaj dobil vse, kar na servis prineseš.

P.S. Ne vem kje ti vidiš kakšno protislovje.
Panta rei!!

iskra ::

Meni je po dveh mesecih normalne uporabe dobesedno odpadla tipka iz Ericssona GA628. Seveda sem se pritožil, telefon sem imel v ovitku in je padla ko sem ga vzel ven in dal na polnilec. Tipka je bila še funkcinalna, ko sem jo pritisnil noter ampak ni stala na mestu. Ker takrat še nisem vedel, da so tipkovnice iz enega velikega gumijastega kosa (si nisem upal odpreti telefona), sem zadevo nesel na Mobitelov center in zahteval popravilo.

Oni so telefon poslali u Lj skupaj s tipko (sem jo dal zraven, ker sem mislil, da se da vse skupaj zalimat al kako drugače prtrdit) in ko sem ga čez dva dni dobil nazaj, s sporočilom, da tega ne bodo zamenjali v garanciji (5.000 bi stalo popravilo in sem zavrnil), odpadle tipke ni bilo več zraven ... ;(( ;(( ;(( Sredi telefona mi je zevala ogromna luknja in brez tipke "Yes" sem bil nemočen.

Na srečo je kolega razbil ta isti telefon (in mi podaril tipkovnico) in sem se pogumno spustil v prvo lastnoročno servisiranje mobilnika. :D
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.

Koci ::

To bi ti mogli popravit v garanciji. V takih primerih se splača obrnit na urad za varstvo potrošnikov.
Panta rei!!

iskra ::

2 l8 ... takrat sem mel 15 let :D Sej sm jih pošteno napi**u pred usemi tam u MC da kko si upajo trdit da je moje ravnanje botrovalo poškodbi ... So samo sklonli glave in pol sm šou vn >:D Na MCjih so res ene velike pi**e ma na zakon o varstvu potrošnikov se takrat še nisem spoznal in jim nism mel še kej druzga oporekat :'( Aja pa da ne omenim da mi je tudi baterija šla falit v garancijskem roku (samo nek delček noter se je premikal in je crkoval telefon ob manjših sunkovitih gibih) in mi tudi tega niso priznali ... Kaj jim bo naredil mulc ... ;( ;((
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Rok garancije (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
6012384 (9502) solatko
»

Mimovrste garancija (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
529259 (7656) St235
»

Garancija

Oddelek: Kaj kupiti
91428 (1182) Zheegec
»

Garancija nokia e51 (do česa smo upravičeni) - Simobil

Oddelek: Mobilne tehnologije
133840 (3505) Goldee
»

NUJNO. Je disk zanič ali ne?

Oddelek: Pomoč in nasveti
241508 (1190) perci

Več podobnih tem