Forum » Loža » Izotonični in energijski napitki
Izotonični in energijski napitki
Mercier ::
Enkrat sem spil Getorade na dolgi kolesarski turi. Nisem mogel verjet, bil sem kot nov. E, jaz bi to zdaj sam varil.
Od vas, dragi forumaši, pa seveda pričakujem, da mi razložite kako. (pa da ne odapnem potem od tega zvarka, po možnosti ;-)
PS
Ima kdo kaj proti?
Od vas, dragi forumaši, pa seveda pričakujem, da mi razložite kako. (pa da ne odapnem potem od tega zvarka, po možnosti ;-)
PS
Ima kdo kaj proti?
Hair ::
Mislim, da tega ne moreš kar "zvariti" doma. Mal poglej iz česa so te stvari pa ti bo vse jasno.
gappee ::
Nekak tkole je: ti napitki so res dobri pr vzdržljivostnih športih, ker vsebujejo elektrolite, ki jih telo porablja-in če elektrolitov ni, telo ne more delat tko kt je treba. Lih zato ni priporožljiv pit samo vodo.
Sej drgač se najde tud kej za prebrat v slovenščini o tem na netu.
Ampak boš pa res bl težko to doma varil ja. :D
Sej drgač se najde tud kej za prebrat v slovenščini o tem na netu.
Ampak boš pa res bl težko to doma varil ja. :D
Gappee
Yohan del Sud ::
Moja izkušnja:
2 l isotonica (najcenejšega) in 2/3 l sharka = 100 km z biciklom BP.
2 l pive in ena grda (zastojn) baba = seks (brrr)
2 l isotonica (najcenejšega) in 2/3 l sharka = 100 km z biciklom BP.
2 l pive in ena grda (zastojn) baba = seks (brrr)
Mercier ::
> 2 l pive in ena grda (zastojn) baba = seks (brrr)
Ja, meni se je ono, da alkohol uničuje družine vedno malo sumljivo zdelo. Edino prav bi bilo gledati skozi razmerje med uničenimi in ustvarjenimi. :>
Ma, valjda se tole da doma pripravit. Ampak komplicirajo po netu, da se ti zdi, da je to neka težka znanost, pa da je nek način boljši od drugega, uglavnem, preprostega človeka znajo zmest.
Ja, meni se je ono, da alkohol uničuje družine vedno malo sumljivo zdelo. Edino prav bi bilo gledati skozi razmerje med uničenimi in ustvarjenimi. :>
Ma, valjda se tole da doma pripravit. Ampak komplicirajo po netu, da se ti zdi, da je to neka težka znanost, pa da je nek način boljši od drugega, uglavnem, preprostega človeka znajo zmest.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cene piva skočile v nebo (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 53690 (35694) | SonoR |
» | Postal sem razdražljiv za znoret (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12448 (7578) | kuall |
» | ali si lahko pijan od enega piva in dvojnih borovnick (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11720 (10226) | gendale |
⊘ | Koliko lahko spiješ, da ne napihaš preveč?Oddelek: Loža | 14664 (13741) | STASI |