Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč pri suprnovi.org
Pomoč pri suprnovi.org
kalcek16 ::
imam navaden bittorent client in sem si iz suprnove downloadal spidermana 2, ampak se po pomoti izklopil računalnik. Posnel mi je že 500 mega od 605, pa me zanima kako lahko nadaljujem download, ker če grem na suprnovo in ga še enkrat downloadam, mi ga downloada od začetka.
- zaklenil: Gandalfar ()
Vesoljc ::
to, da si dal dl spidermana2 bi lohka izpustil oziroma se vsaj zlagal
ce ti povezava ali pc crkne med delovanjem torenta, se le-ta, vsaj meni zna cisto kul pobrati sam od sebe... torrent ostane v klientu, preveri podatke na disku in nadaljuje...
ce ti povezava ali pc crkne med delovanjem torenta, se le-ta, vsaj meni zna cisto kul pobrati sam od sebe... torrent ostane v klientu, preveri podatke na disku in nadaljuje...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
|CyGNUS-x ::
Meni tud isto. Požen še enkrat klienta pa boš vidu kaj bo. Pri ABC gre normalno naprej od tam ko se ti je prekinilo.
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
Gandalfar ::
zivljenje je kruto in nepravicno do tistih, ki si prilascajo tujo lastnino.
Pravila
Sicer pa si vse odgovore ze dobil v tej temi
Pravila
Sicer pa si vse odgovore ze dobil v tej temi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 487901 (38037) | Rias Gremory |
» | Ant-ManOddelek: Sedem umetnosti | 13275 (11612) | opeter |
» | Prihajajoci filmi od leta 2012-16Oddelek: Sedem umetnosti | 4933 (4146) | msjr |
» | eXeem odprl vrata množicam (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 14846 (9597) | mgliha |
» | NHL2002/Spiderman/Red Faction so zunaj!Oddelek: Igre | 1409 (1040) | [t502] |