Forum » Pomoč in nasveti » IE 6 ponovna instalacija
IE 6 ponovna instalacija
igi001 ::
Zadeva je sledeca z dvema spyware programoma sem cistil disk, programa sta nasla kar nekaj ˝spywara˝, in od takrat naprej IE6 ne prikazuje spletnih strani. Na microsoftovi strani sem nasel kako spremeniti v registru, da se potem ponovno instalira IE, vendar vseeno ne gre, se vedno opozarja de je na rac. novejsa verzija (en setup je v mapi Windows update setup files), preko tega setupa se pricne instalacija vendar takoj ko zacne instalirati se prikaze sporocilo, da programska oprema ni potrjena s strani microsofa oz da ni ustreznega certifikata oz. nekaj takega.
Tudi iz kazee sem si potegnil en setup, vendar takoj opozori da je na rac. novejsa verzija IE.
Zacasno imam netscapa, rad pa bi, da zadeve ki ji imam na racunalniku delujejo tako kot morajo zato bi bil vesel vsake resitve da bi odpravil tezavo.
Hvala in Lp Igor
Tudi iz kazee sem si potegnil en setup, vendar takoj opozori da je na rac. novejsa verzija IE.
Zacasno imam netscapa, rad pa bi, da zadeve ki ji imam na racunalniku delujejo tako kot morajo zato bi bil vesel vsake resitve da bi odpravil tezavo.
Hvala in Lp Igor
PrimozR ::
Use firefox, mal tukajle poišč. Firefox je najbl podoben IE-ju. Lihkr sm naredu prestop, ti povem, se splača.
OZZY ::
Na microsoftovi strani je opicana ta ponovna inštalacija. Ti pa lahko rečem, da je vse skupaj kr mal zajeban.
Go with the flow.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč - visual basic - proti plačiluOddelek: Programiranje | 1280 (916) | borut_p |
» | VPN med 2x WinXP?Oddelek: Omrežja in internet | 2112 (1790) | luciby |
» | Instalacija SP2Oddelek: Operacijski sistemi | 1722 (1434) | stara mama |
» | tezave pri namestitvi Visual Studio.Net 7.0Oddelek: Programiranje | 950 (841) | zoune |
» | Problem z inštalacijo win XP-jev!Oddelek: Operacijski sistemi | 1259 (1100) | migič |