Forum » Pomoč in nasveti » Ukraden prenosnik?
Ukraden prenosnik?
jurck ::
Kako ugotoviti ali je prenosnik ukraden oz je kaj drugega narobe z njim? Namreč imam možno kupiti prenosnik star par dni, po ceni cca. za 100k ceneje kot je nov.
V-i-p ::
Ni računa? Ni garancije? Ni embalaže? Mogoče ni napajalnika? Jep, mogoče je ukraden...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Keyser Soze ::
Ah, kaki ukraden. Z vagona je padu! Jaz sem pa mislil, da so se ljudje to že naučili.
P.S.: Lahko da je količinski popust. Poznam človeka, ki je kupil par prenosnikov po takšni ceni da glava peče. Tako nizki. Potem je pa iskal okoli par folka, ki bi vzeli ostale po malo višji, a še vedno glavopekoči ceni. Ergo: Ni use ukradenu, kar se zdi!
P.S.: Lahko da je količinski popust. Poznam človeka, ki je kupil par prenosnikov po takšni ceni da glava peče. Tako nizki. Potem je pa iskal okoli par folka, ki bi vzeli ostale po malo višji, a še vedno glavopekoči ceni. Ergo: Ni use ukradenu, kar se zdi!
OM, F, G!
Cowboy6 ::
heh, ravno pred dvema tednoma so mojemu kolegu ukradli prenosnik Fujitsu Siemens. Če bo na namizju slika dveh malih otrok, je to ta prenosnik drgač pa preveri to, kar je V-i-P naštel (račun, garancija,..) pa veliko sreče pri nakupu, pa ne se zaletavat, kr jst sem se zelo za*ebu. izkušnje za prihodnje...
Tukaj naj bi bil moj podpis.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Doma sestavljen računalnik ali tovarniškiOddelek: Kaj kupiti | 4284 (3260) | c3p0 |
» | Ukraden prenosnik in vohljanje za tatovi (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12989 (8112) | solatko |
» | serijska številka ukradenega računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2521 (1710) | Spajky |
» | Ukraden prenosni računalnik-plačam 200€ da ga dobim nazaj z vsemi datotekami (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11428 (8198) | solatko |
» | Bolha - prodaja direktno iz tovarne??Oddelek: Loža | 5103 (4092) | Keyser Soze |