Forum » Loža » jawbreakers bonboni
jawbreakers bonboni
Skatey ::
Torej zanimal bi me če kdo ve kje bi se v Ljubljani dalo dobiti takele bonbone Jawbreaker :)
vem, da obstajajo saj sem jih že videl, vendar sem pozabil vprašati kje so jih kupili...
drgač so to bonboni mau večji od pinponk žogce, pa trdi kot kamen :) uni k ste gleal Ed, Edd & Eddy jih uni skos jejo, sam da so tm karikirano preveliki :)
upam na čimveč informacij :)
lp
Peter
vem, da obstajajo saj sem jih že videl, vendar sem pozabil vprašati kje so jih kupili...
drgač so to bonboni mau večji od pinponk žogce, pa trdi kot kamen :) uni k ste gleal Ed, Edd & Eddy jih uni skos jejo, sam da so tm karikirano preveliki :)
upam na čimveč informacij :)
lp
Peter
DoloresJane ::
Tukaj bi kazalo povprašati, se pa na pamet ne morem spomniti, če kaj takega res prodajajo. Morda boš moral klicati celo v podjetje, ker so nemalokrat njihove stojnice slabo založene. Sicer pa povprašaj v kakšni boljši slaščičarni, ki ima lastno proizvodnjo.
Druga možnost je trgovina Kraš (?) na Čopovi v Ljubljani. Tam prodajajo marsikaj, morda tudi te bombone.
HTH.
Druga možnost je trgovina Kraš (?) na Čopovi v Ljubljani. Tam prodajajo marsikaj, morda tudi te bombone.
HTH.
BaRtMaN ::
Heh, tega se pa spominjam iz Curse of Monkey Island. Bi blo zabavno kaj takega ugriznit. :>
Skatey ::
hmm. bom poklical pa prašal. sam to dvomim da je domača proizvodnja. k toj bl ameriška stvar.
se bo povprašalo vseeno :)
se bo povprašalo vseeno :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najljubši bomboni (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13394 (7590) | BadgerSkin |
» | Univerzitetni vs Visokošolski strokovni študijOddelek: Šola | 13597 (12420) | SasoS |
» | povprečna plača za počitniško delo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 38055 (35590) | Pimoz |
» | iščem cmos čipOddelek: Strojna oprema | 1380 (896) | _Nejz_ |
» | Surround- poceni verzije ;) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 8994 (6678) | Pyr0Beast |