» »

Igre za 200MHz računalnik

Igre za 200MHz računalnik

gregor000 ::

A kdo ve za kakšne igre, ki bi delovale na računalniku, ki je 200MHz in ima neko grafično 1Mb.
Sicer imam dva močna računalnika sam me zanima če je kaka dobra igra za tak rač., da bi lahko igrali trije v mreži.

Lp |||BUREK|||

Pozabu sm povedat da ima računalnik 128Mb rama pa da je na vseh računalnikih windows XP.

jest10 ::

Če zamenjaš grafično za kako malo boljšo potem bo Q2 super delau. Potem so tukaj še wormsi, nfs do štirke,... S trenutno grafično ti pa preostanejo samo 2D arkade
Jasno najprej vrži dol XPje, ker na tej kišti nimajo kaj početi! Tukaj naj bo win98SE in nič drugega.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jest10 ()

Za grafično bo mal težko, ker plata nima AGP vodila in mam lahka prklopleno samo na PCI (če ma kdo kakšno grafično se priporočam).

Glede windowsov: winXP zlo vredu delajo na računalniku in nimam nobenih problemov z hitrostjo, celo half life mi dela sam mal res mal šteka zaradi grafične. Mogoče bom res win98 vrgu gor, ker mi XP zasedejo 1GB...

Drgač pa nujno je da igre delajo na winxp, ki je posnet na ostalih dve računalnikih.

LP |||BUREK|||

PrimozR ::

Jasno da ti bo delal če boš mel nek XP nek pa 98. Npr. po ircu chatamo tko Linuxovci kot windowsovci :). Pa dj si kr raj gor 98. resno.

jest10 ::

Sej imaš PCI grafe. voodoo2, banshe al neki tazga, riva TNT na pci vodilu,...

Big_Al ::

Pa Command&Conquer, Siedler, Commandos... strateške sem jaz na taki mašini žulil cele dneve in noči...

Sami ::

Res probi menat grafo. Pa Win XP je že mal prehud za tole mašino. Drugač pa mislm, da bi ti ql delala Carmageddon 1 in 2, men je bla zakon...8-)
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

BaRtMaN ::

Radeon 7500 je na PCI vodilu, pa tudi Gf 2MXke so bile. Za tak računalnik so v bistvu dobre vse stare DOSovske igre, veliko jih je zdaj zastonj, išči abandonware, Dobra stran je Home of the Underdogs. Če hočeš te igre laufat na XPjih ali Windowsih 2000, so boš moral omisliti emulator DOSBox.

Sami ::

Na PCI so tudi GF4 MX, GF FX 5200, R9200SE, R9200....:D
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Sami ()

BaRtMaN ::

Dobro, tole je že overkill za P200. :>

pivmik ::

Kar obdrži WinXP če ti delujejo dobro.

Jaz ti lahko priporočim igrico Ignition.
LP, Gregor GRE^

Matek ::

Ignition forevah! Mislim da ima tudi mrežni način igranja, stvar pa MORA delovati, saj sem jo poganjal na svojem starem pentiumu 100@133 z 32 mb rama in 1 mb grafično. Teh pwn!
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Freelancer ::

Fallout 1 in 2 bi delala cist lepo. Samo to ni za mrezo... Hmm... Baldur's Gate? C&Cji, SC+BW, TA, AoE, Dark Reign, Mechcommander, ... Duke nukem, kwejk, half-life......... Mah... spilov je malo morje... Vzemi v roke kaksno staro revijo ali pa se malo sprehodi po googlu. Drugace bi pa js XPje dol vrgel, ker prvic je priporoceno imeti vsaj 256 rama, drugic pa je to overkill za tak procesor / platformo. Za tri jurje si nabavi kaksno 3D graficno na PCIju... Recimo Voodoo/GF/Radeon.
P4C@3GHz, P4P800, 1GB DDR400, ABIT Ti4200

Zgodovina sprememb…

Zheegec ::

Starcraft + Brood War je zakon (še vedno) in preprosto ni bolj dovršene (RTS) strategije (še).
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

kg ::

igra c&c prvi del je zakon sam za xp-je morš patch dobit d ti bo mreža delala!pa če dobiš ta patch ga prosm še men posreduj!
Hvala!

guest #44 ::

Total Annhilation, Blood 1, Doom, Settlers, Warzone 2100, Civilization 1&2&3&CTP1, System Shock 1,... Tega je kolko hoces! Pomojem za 500 tolarjev dobis boljso graficno od te ki imas! 98SE obvezno!8-)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vrednost starih grafičnih kartic

Oddelek: Strojna oprema
221878 (1287) Riff
»

Dve grafični

Oddelek: Pomoč in nasveti
5792 (565) fr!Xy
»

Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
19318871 (12387) Ursus
»

Nakup PCI grafične kartice (GF FX5200, Radeon9200 ali GF4 MX440)

Oddelek: Kaj kupiti
241410 (1041) JustOne
»

Hercules 3D Prophet All in Wonder 8500 DV - slika na dveh monitorjih

Oddelek: Zvok in slika
291234 (1067) Senitel

Več podobnih tem