» »

Virusi ponovno strašijo

Virusi ponovno strašijo

OZZY ::

V zadnjjih letih so opozorila o vedno novih virusih postala nekaj povsem običajnega, vsakodnevnega. Kljub temu je treba stvari resno jemati in se primerno zaščititi. Strokovnjaki za boj proti računalniškim virusom so našli novo živalco proti kateri upirajo svoje združene sile. Virus po okužbi distribuira samega sebe na računalnike vseh poštnih prejemnikov, na zaslonu pa izpiše neko srce trgajočo zgodbo in v večini primerov ne pusti resnih posledic. Spoznamo ga po Mawanella, če ga zaznate na računalniku ga brez oklevanja izbrišite in ne odpirajte priloge.
Go with the flow.

Lunik ::

ufh, ti virusi, a ludje res nimajo česa bolj pametnega za počet, kot viruse pisat. večino avtorjev itaq dobijo, ne vem zakva se pol sploh spravjo objavt vse skup. če bi jest mojmu virusu dodal še, da se sam naprej pošilja, bi bil pomoje ša najbolj smrtonosen od vseh, kar jih je blo zadnje cajte (i love ya...), samo zakva bi? brezveze...
sem mel pa srečo do zdaj in nism še nobenga dobu (potrkam na les..)

Tomi ::

Fora avtorjev virusov je v tem, da se dokažejo, da lahko nekaj naredijo, torej, da imajo domišljijo. Nič več:\
Sicer pa jaz vso čudno pošto brišem, ker je najbolj varno:D
metrodusa.blogspot.com

Lunik ::

Eh ja... Pa kva hočjo dokazat, da lohk naredijo virus? Sej ga vsak kmal zna programirat lohk nardi, sej ga marsikdo nardi, pa ga ne objavi. Jest sm ga naredu, teoretično bi moral delat, ampak ga na noben način ne mislim dati dlje od mojga računalnika. Približno vse avtorje teh tazadnih virusovso dobl, pa so dobl po 20 let zapora. Kva s tem dokažeš? ne vem no..:\

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

GTA IV BlueScreen

Oddelek: Igre
341791 (1179) Panther
»

Računalnik noče pridt u windowse xp

Oddelek: Pomoč in nasveti
431755 (1376) Miccco
»

Microsoft se seli v avtomobile (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
626330 (6330) Mavrik
»

internet vdori v računalnik, rešitev!?! (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
947582 (6151) ToniT
»

Nov virus na pohodu (W32.Goner.A@mm)

Oddelek: Novice / Varnost
182236 (2236) Ziga Dolhar

Več podobnih tem