Forum » Pomoč in nasveti » MSN MESSENGER in Router Level One = POMOČ
MSN MESSENGER in Router Level One = POMOČ
RepeR ::
Prosim vas, če mi lahko kdo pove, če ma kdo iste probleme al podobno. Imam router level one, pa se mi je zataknl pr voice chatu. Ne vem ker port je treba odpret, oz. kaj naredit no. e mi lahko kdo to pomaga?
alesrosina ::
hja, to z mesenđerjem je jeba ja .... probej kot prvo nadgradit firware routerja (kolk star je router - na starejsih verjetno ni UPNP podpore?) oz. omogoči UPNP (universal plug-n-play), če imaš to nekje med opcijami. Potem ti bo mesenđer sam dodal potrebne vpise v routerjev firewall.
nejck ::
se je*** z uspostavitvijo msnmessengerja ze dva dni... nekak je zgleda zadeva tko u pi*** da ne uporablja vedno istih portou, saj ko spustim dolocene porte skoz FW (na linuxu) mi deluje, ob rebootu windows masine pa s5 neha...
wierd ;/
wierd ;/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tomato (Shibby) router firmware - vprašanjaOddelek: Omrežja in internet | 2381 (1709) | AC_DC |
» | Xtreamer - IPTV predvajanje (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Zvok in slika | 234492 (102164) | telexdell |
» | Svetovni dan IPv6 bo 8. junija (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 18541 (16392) | MrStein |
» | težave z routerjem Canyon CN-BR1Oddelek: Omrežja in internet | 4380 (2326) | schorpion |
» | ASUS RX3041 firewallOddelek: Omrežja in internet | 1252 (1159) | whatever |