Forum » Zvok in slika » Kako vklopis TV izhod v XPjih
Kako vklopis TV izhod v XPjih
coiler ::
Se vnaprej opravicujem za neumno vpraaanje ob tej zgodnji uri.
Kako se v XP-jih vkljuci TV izhod graficne kartice? V Mileniumu sem sel v ZASLON, LASTNOSTI, NASTAVITVE, DODATNO in sem tam nekje izbral TV izhod in na televizorju sem videl monitor. V XP-jih pa tega ne znam in me muci ze dve uri. Vljudno prosim da se spustite k meni in mi pomagate.
Hvala.
Kako se v XP-jih vkljuci TV izhod graficne kartice? V Mileniumu sem sel v ZASLON, LASTNOSTI, NASTAVITVE, DODATNO in sem tam nekje izbral TV izhod in na televizorju sem videl monitor. V XP-jih pa tega ne znam in me muci ze dve uri. Vljudno prosim da se spustite k meni in mi pomagate.
Hvala.
5er--> ::
Katero grafično maš?
Drugače pa:
1. preveri, da je kabel prav priključen. (drugače ti ne "vklopi" tv outa)
2. Pri ati-ju: display->settings->advanced->displays-> ON gumbek pri slikici od TV
Drugače pa:
1. preveri, da je kabel prav priključen. (drugače ti ne "vklopi" tv outa)
2. Pri ati-ju: display->settings->advanced->displays-> ON gumbek pri slikici od TV
XS!D3 ::
Predvidevam da mas radeona al pa tud ce mas kej druzga ni važn sam drajverje pober dol(z neta al pa istal. z cd-ja) pa boš mel to možnost pod dodatno in tm pol vkljucs TV izhod.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov PC za photoshopanjeOddelek: Kaj kupiti | 1469 (1252) | Jan987 |
» | Flashanje biosa grafični (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3713 (3304) | planetparty |
» | GeForce2 MX tv-out tezave...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1574 (1391) | gumby |
» | Gledanje DVD filmov na TV izhoduOddelek: Zvok in slika | 2818 (2382) | buhica1 |
» | GeForce2 MXOddelek: Kaj kupiti | 1752 (1324) | Sirki |