Forum » Omrežja in internet » Google GMail Invitation
Google GMail Invitation
BIG_Yack ::
Ne vem točno vem pa da veliko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! In to zelo veliko, če smem pripomniti.
zoro100 ::
Zdravo
Imam nekaj vprašanj!
Lepo to, da imaš 2 G prostora, ker email in drugi ne omogočajo niti približno tako velikega prostora. Prav tako vzamemo v zakup, da skenirajo našo pošto in delajo profil uporabnika, pa to že vsi delajo od ponudnikov interneta, do zastonj ponudnikov e-pošte saj email se naj bi tudi financirar s podporo države.
Mene pa zanima kako je z varnostjo GMAL-oveI pošte, kaj je s spami, z pošto, ki jeokužena z virusi, ki občasno zaokrožijo celi svet. Ali ima GMAIL že v osnovi tako varni strežnik, da je imun na vso prihajajočo okuženo pošto, saj ko daš nastavitve preko OUTLOOK EXPRESS-a na svoj računalnik ti tvoji antivirusni programi ne skenirajo prikhajajočo in odhajajočo pošto.
Kdo ima kaj več izkušenj s prejemanjem in varnostjo pošte na GMAIL-lu, prosim če le to napiše.
L.p.
Imam nekaj vprašanj!
Lepo to, da imaš 2 G prostora, ker email in drugi ne omogočajo niti približno tako velikega prostora. Prav tako vzamemo v zakup, da skenirajo našo pošto in delajo profil uporabnika, pa to že vsi delajo od ponudnikov interneta, do zastonj ponudnikov e-pošte saj email se naj bi tudi financirar s podporo države.
Mene pa zanima kako je z varnostjo GMAL-oveI pošte, kaj je s spami, z pošto, ki jeokužena z virusi, ki občasno zaokrožijo celi svet. Ali ima GMAIL že v osnovi tako varni strežnik, da je imun na vso prihajajočo okuženo pošto, saj ko daš nastavitve preko OUTLOOK EXPRESS-a na svoj računalnik ti tvoji antivirusni programi ne skenirajo prikhajajočo in odhajajočo pošto.
Kdo ima kaj več izkušenj s prejemanjem in varnostjo pošte na GMAIL-lu, prosim če le to napiše.
L.p.
Slowenc ::
hehe, zoro, glede OE in antivirusnih programov si pa malo mimo brcnil. Do sedaj so vsi antivirusni programi, ki sem jih imel, skenirali prihajajočo in odhajajočo pošto. Lahko pa si nastaviš da ti tega ne počne.
Kar se pa tiče Gmaila in varnosti. Varen kot se le da. Nikoli še nisem dobil spama, virusa še nobenega, nič kaj podobnega. Uporablja pa SSL zaščito.
Kar se pa tiče Gmaila in varnosti. Varen kot se le da. Nikoli še nisem dobil spama, virusa še nobenega, nič kaj podobnega. Uporablja pa SSL zaščito.
Skiny gate.
Lej jaz se vsekakor s tabo strinjam Slovenec.
To vprašanje pa sem vspostavil zato, ker ko pošiljam pošto mi Norton antivirus nadzono pokaže da skenira to mojo poslano pošto, ko pa pošiljam z računalnika preko Gmail- pošto oz. pa mi to ne pokaže, zararadi tega sem vprašal gleda varnosti pošte. Če pa je tako kot ti praviš pa sem izredno zadovoljen, saj i mamo že preveč te neželene pošte na vseh drugih strežnikih.
L.p.
To vprašanje pa sem vspostavil zato, ker ko pošiljam pošto mi Norton antivirus nadzono pokaže da skenira to mojo poslano pošto, ko pa pošiljam z računalnika preko Gmail- pošto oz. pa mi to ne pokaže, zararadi tega sem vprašal gleda varnosti pošte. Če pa je tako kot ti praviš pa sem izredno zadovoljen, saj i mamo že preveč te neželene pošte na vseh drugih strežnikih.
L.p.
vrtnyka ::
Sem ti poslala :)
Gmail je res zakon ! Jaz dobim ogromno mailov in ogromno jih tudi naprej posljem. Ni zamude ni nicesar. Gmail rulz
Gmail je res zakon ! Jaz dobim ogromno mailov in ogromno jih tudi naprej posljem. Ni zamude ni nicesar. Gmail rulz
vrtnyka ma resota rada
Drugace pa jaz tudi....skor 100 invajtov mam, vrtny@email.si, ce kdo rabi
In ja, Omega je na listi mojega spama
In ja, Omega je na listi mojega spama
vrtnyka ma resota rada
Zgodovina sprememb…
- spremenila: vrtnyka ()
Tilen ::
No zdaj je ze kar nekaj casa preteklo odkar imamo gmail, zato vam se 1x postavim isto vprasanje, kot sem ga ze na zacetku.
Zanima me, koliko od vas je zdaj resnicno zamenjalo vas stari email (ki ste ga vedno prej uporabljali) za gmail. Jaz morm spet priznat, da sem ga imel in ga imam se vedno samo iz firbca in enega za vrtnykin spam.
Drugace pa se mi je ideja o tem , da ponovno postavim to vprasanje pojavila ko sm prebral tole:
No bodite iskreni. Me prav zanima.
Zanima me, koliko od vas je zdaj resnicno zamenjalo vas stari email (ki ste ga vedno prej uporabljali) za gmail. Jaz morm spet priznat, da sem ga imel in ga imam se vedno samo iz firbca in enega za vrtnykin spam.
Drugace pa se mi je ideja o tem , da ponovno postavim to vprasanje pojavila ko sm prebral tole:
No bodite iskreni. Me prav zanima.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Jaz mam tri emaile
En je email ta je bil prvi, druga dva sta gmail, en je za sluzbene ponudbe en je pa za spam
En je email ta je bil prvi, druga dva sta gmail, en je za sluzbene ponudbe en je pa za spam
vrtnyka ma resota rada
christooss ::
Jest sm popolnoma zamenjal maile na gmail. Predvsem zarad spama. Pri arnesu sm pozabu geslo, email pa zdej ne vem vec gesla ampak sem skoz dobival spam gor. Cko da nikoli vec iz gmaila. Never say never :)
Zakaj je nebo modro? Da imamo lahko sladoled Modro Nebo
Slowenc ::
Enako, samo še gmail uporabljam. Tudi večina kolegov je šla na gmail, ker tistih par MB prostora, ki ga ponuja večina 'zaostalih' ponudnikov je res en plunek, proti >2GB, ki ga imaš pri Gmailu. Sploh pa se to pozna v zdajšnjem času broadband povezav.
Skiny gate.
CaqKa ::
jaz imam gmail za funny maile pa tudi za resne zadeve.. nisem pa odvrgel ostalih mejlov.. so pravtako dragoceni.
moje skromno mnenje pa je da je gmailov vmesnik vedno bolj počasen..
oziroma gmail nasplošno.. včasih sploh ne registrira klika ne imejl..
oziroma gmail nasplošno.. včasih sploh ne registrira klika ne imejl..
Zanima me ali iz G-mail-a ne moreš pošiljati nobene stisnjene datoteke v zip ali rar obliki, poskušal sem poslalti datoteko veliko okoli 2 mb v zip obliki in rar, vendar mi je vedno javljalo, da so datoteke prvelike, dočim datoteko velikosi 4mb v avi obliki normalno pošlje. Ali je kaka fora v nastavitvah ali dejansko ne spusti skizi datoteke zapakirane v zgoraj omenjeni obliki.
Drugače sem Gmail zamenjal za stari naslov saj mi deluje 1oo x boljše od prejšnega EMAIL naslova.
l.p. Zoro
Drugače sem Gmail zamenjal za stari naslov saj mi deluje 1oo x boljše od prejšnega EMAIL naslova.
l.p. Zoro
mte ::
hmm ti ljudje iz gmaila morajo biti eni fajn pametni osebki..namrec ne razumem kaksen je njihov dolgorocni cilj ali namen, da se jim bo to vse obrestovalo. Ok so sponzorji, reklame in take stvari ampak ali se jim samo zaradi tega splaca ponujat take dobre stvari celemu svetu in to ZASTONJ? Ima mogoce kdo kaksno idejo? In ali bo tole vedno ostalo zastonj? Jaz bi rekel da imajo zadaj neko fajn idejo - za zacetek nabrat folk, uporabnike, ko pa imajo enkrat spletni monopol - namrec gre jim precej dobro od rok in meni osebno so njihove storitve precej bolj vsec kot od kake konkurence - potem pa bum. In kaj naj bi ta bum bil?
lp
p.s. imam se ene 40 neuporabljenih invitov, ce kdo rabi naj poslje zasebno sporocilo
lp
p.s. imam se ene 40 neuporabljenih invitov, ce kdo rabi naj poslje zasebno sporocilo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mte ()
glitter ::
Gmail filtrira .zip .exe in podobne datoteke zaradi potencialnih virusov.
Ampak zadevo se zelo preprosto zaobide. Datoteki samo zamenjaj koncnico. Npr. xxx.zip preimenuj v xxx.zip.txt ali kaj podobnega. To je vse. Gmail ne pregleduje datoteke, če se mu ne zdi nevarna (menda pregleduje vsebino .zip in .rar datotek).
Ampak zadevo se zelo preprosto zaobide. Datoteki samo zamenjaj koncnico. Npr. xxx.zip preimenuj v xxx.zip.txt ali kaj podobnega. To je vse. Gmail ne pregleduje datoteke, če se mu ne zdi nevarna (menda pregleduje vsebino .zip in .rar datotek).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: glitter ()
alexk ::
(dead) Sem že dobil. Hvala slo-tech forum javascript:smesko(' ');
Če kdo ima kakšen invitation, jaz rabim en zaradi selitev iz alexkonstantonis@hotmail.com :)
Hvala
Če kdo ima kakšen invitation, jaz rabim en zaradi selitev iz alexkonstantonis@hotmail.com :)
Hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: alexk ()
sid911 ::
alexk, maš poslano na un mejl
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
sid911 ::
če še kdo rabi invite naj me kontaktira na ZS
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
alexk ::
a je kdo tako dober,da mi pošlje invitation za Gmail? na moj naslov deep3p@hotmail.com
hvala...
hvala...
meatwaad ::
Sem ene parkrat omenil moj gmail in sem ze dobil 2 spama, ampak sedaj so jih kar zatrli. Ta mail je redirect in ga lahko spremenim kadarkoli.
Primoz78 ::
Goodspeed ::
poslano oz bo ko bo delalo
This is an automatically generated Delivery Status Notification
Delivery to the following recipient failed permanently:
cotic.primozNO@spamsiol.net
Technical details of permanent failure:
PERM_FAILURE: DNS Error: Domain name not found
ja bravo...
This is an automatically generated Delivery Status Notification
Delivery to the following recipient failed permanently:
cotic.primozNO@spamsiol.net
Technical details of permanent failure:
PERM_FAILURE: DNS Error: Domain name not found
ja bravo...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Goodspeed ()
Goodspeed ::
Daj poglej kak mail si dal prej kakega pa zaj....
Čeprav jih mam še puno ti ga nebom poslal . Se te bo že keri osmilo.Lah pa poveš ka si mislo ja...
Čeprav jih mam še puno ti ga nebom poslal . Se te bo že keri osmilo.Lah pa poveš ka si mislo ja...
joj kakšen odnos.
goodspeed malo razmisli zakaj bi v javnosti dal NO SPAM pred in za afno.
sem ti jaz poslal. zgornji mejl pa bom spet zamaskiral z nospam politiko.
goodspeed malo razmisli zakaj bi v javnosti dal NO SPAM pred in za afno.
sem ti jaz poslal. zgornji mejl pa bom spet zamaskiral z nospam politiko.
Primoz78 ::
Goodspeed sam ti mal bluzis ane saj sem lepo napisal mail brez NO SPAM...ce pa ne preberes post-a do konca ti nisem jaz kriv. Vseeno hvala.
Lp Primoz
Lp Primoz
christooss ::
Še se najdejo ljudje brez gmaila
Nevem točno kdaj smo pisali da tega ne bo več :)
Gmail rula
Samo en vprašanje a kdo ve če bodo kdaj povečali največjo velikost dovoljene datoteke?
Nevem točno kdaj smo pisali da tega ne bo več :)
Gmail rula
Samo en vprašanje a kdo ve če bodo kdaj povečali največjo velikost dovoljene datoteke?
Zakaj je nebo modro? Da imamo lahko sladoled Modro Nebo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google+ (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 127413 (107819) | Looooooka |
» | Joost invite? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 62298 (59017) | Lery |
⊘ | MSN 8.0 beta invite (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 122437 (113022) | OmegaBlue |
» | Gmail za vsakogarOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6299 (5143) | Fly.MaCh!nE |
» | GMail gre na 2 GB prostora.Oddelek: Omrežja in internet | 2380 (1487) | iration |