Forum » Omrežja in internet » Google GMail Invitation
Google GMail Invitation

~Panter~ ::
Če ma kdo še kakšnega na voljo, bi tudi jaz prosil
panter23@volja.net
Hvala!
panter23@volja.net
Hvala!
Pogum ni odsotnost strahu, je le sodba, da je nekaj drugega pomembneje od strahu

red cat ::
Ce bo imel kdo kaksen invajt odvec, ali bi lahko tudi jaz dobila enega? Pretty pleaseeee....
moj mail: dejasmile2001@yahoo.com
Hvala!

moj mail: dejasmile2001@yahoo.com
Hvala!

njok ::
~Panter~, red cat, die_hart, poslano.
Pa prosim vas, poleg naslova (St.Anger) pisite se ime in prrimek (vsi ostali).
Pa prosim vas, poleg naslova (St.Anger) pisite se ime in prrimek (vsi ostali).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: njok ()

jurre ::
postar_si, invite ti dodelijo cez nekaj casa, ko se bos prijavil notri bos levo spodaj videl link Invite X friends
to Gmail
to Gmail

njok ::
No, kako sem vam kaj zdi uraden googlov notifier? Meni se kar dopade, se kak bug manj, pa kak fićr več, pa ga bom mel rajsi od Doronovega. :)

Ibn Tahir ::
Jaz bi tud bil vesel gmaila. Lepo prosim, ce ima kdo se kako prosto mesto, da posljem podatke preko ZS.
Hvala!
Hvala!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ibn Tahir ()

pegaso ::
Jaz bi tudi rabil gmail. Torej, če je kje kaka dobra duša se priporočam in vnaprej zahvaljujem.
Denis Bozovičar
pegaso@email.si
Lep dan še naprej.
Denis Bozovičar
pegaso@email.si
Lep dan še naprej.

Cowboy6 ::
Sem iskal pa nisem našel... zanima me za POP/SMTP nastavitve... a se že da to? Kr bi jst bral to pošto preko Thunderbird-a

christooss ::
Nekje na gmailu sem drgač prebral kao da je zdej gmail še beta in to še ni možn POP/imap nastavitve mislm
A je kdo drgač zasledu kdaj GMAIL NE bo več beta
A je kdo drgač zasledu kdaj GMAIL NE bo več beta
Zakaj je nebo modro? Da imamo lahko sladoled Modro Nebo

PrimozR ::
Dej Chrustob če maš kej ji pošl na zarja_cernilogar [at] hotmail.com , pa če loh še men enga za sestro k je username za email.si pozabla :) Pa sm reku brezveze email.si če ma loh gmail :D

pajac ::
Morda se kaksen za mojo deklco
??
na ppajac@gmail.com
Oblubim da vrnem ko dobim invajt
!

na ppajac@gmail.com
Oblubim da vrnem ko dobim invajt

HA!..Tega pa nima še nihče!! ;p

PrimozR ::
Eh ja Tilen, mal gor poglej, ene 2 posta :D Sicer pa ne rabm več, sm že dobu oba invajta :)

c3R4R ::
A lohk še jst dobim mail??
Kdor je pripravljen, naj mi pošlje ZS al pa tle pove pa ga jst kontaktiram.

Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google+ (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 132326 (112732) | Looooooka |
» | Joost invite? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 63150 (59869) | Lery |
⊘ | MSN 8.0 beta invite (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 123888 (114473) | OmegaBlue |
» | Gmail za vsakogarOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6449 (5293) | Fly.MaCh!nE |
» | GMail gre na 2 GB prostora.Oddelek: Omrežja in internet | 2508 (1615) | iration |