Forum » Omrežja in internet » GMX mail problem
GMX mail problem
Roadkill ::
Hmm... samo prašal bi, če še kdo uporablja GMX mail (@gmx.net).
Zadnje čase mi namreč na noven način ne rata poslat maila.
Ker se mi zdi, da je možnost, da je problem v konfiguraciji majhna sem pomislil na to, da morda blokirajo dostop userjem izven AUT.
Tko da če komu dela naj prosim pove, da grem še 16ič skonfigurirat in se počutit kot ena nesposobna tajnica. :)
A lahko en mod pobriše tole, ker je napaka očino na moji strani, saj mi preki ostalih mail serverjev pravtako noče pošiljat.
Zadnje čase mi namreč na noven način ne rata poslat maila.
Ker se mi zdi, da je možnost, da je problem v konfiguraciji majhna sem pomislil na to, da morda blokirajo dostop userjem izven AUT.
Tko da če komu dela naj prosim pove, da grem še 16ič skonfigurirat in se počutit kot ena nesposobna tajnica. :)
A lahko en mod pobriše tole, ker je napaka očino na moji strani, saj mi preki ostalih mail serverjev pravtako noče pošiljat.
- spremenil: Roadkill ()
Roadkill ::
Ne samo mene... cel network so blokirali zaradi virusov.
Zdej se lahku uporablja samo njihov smtp server. Sam že par mescev nisem čekiral njihovega maila in sem bil precej zmeden.
Zdej se lahku uporablja samo njihov smtp server. Sam že par mescev nisem čekiral njihovega maila in sem bil precej zmeden.
jsmith ::
Zanimiva rešitev. Lahko bi sicer naredili tunneling izhodnega porta 25 na njihov poštni strežnik in večina uporabnikov sploh ne bi opazila.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Alternativa gmailuOddelek: Omrežja in internet | 10253 (8615) | c3p0 |
» | VIRUSIOddelek: Pomoč in nasveti | 1275 (1089) | Dead_Eye |
» | Množične aretacije Zloglaševalcev™Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 2611 (2611) | darkolord |
» | Email.si problemi ?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 18038 (14720) | the_unborn |
» | VOLJA.net okuženaOddelek: Omrežja in internet | 1408 (1288) | iso2000 |