» »

resen problem z laptopom

resen problem z laptopom

gkovac ::

Včeri sem dobil v roke en laptop in kaj tazga še nisem videl v življenju.

Računalnik sem prižgal, delal na njem 15 minut nakar se mi je nad tray vrstico pokazal zelen napis SEARCH, odprl se je Windows Explorer in se je postavil na Search. Zadevo ugasnim in se ponovi čez par sekund... hočem ugasnit pa se mi odpre še dvakrat, štirkrat in tko naprej.... hočem ugasnt računalnik mi kmal uspe. Ampak poglej zlomka... računalnik se prižge sam od sebe in vse se ponovi še enkrat.

Ima kdo kakšno idejo? Sploh ne vem pod kaj bi iskal, ker si lahko predstavljate kaj se zgodi če v Google vpišete "Search".

Gre pa za HP laptop z AMD procesorjem in Slovenskimi Win XP.

Pognal sem AdAware pa ni najdu nič in tudi antivirusni program je bil star dva dni (update) in prav takrat pognan na whole system sweep). Antivirus je Norton.
lp,

EjTi ::

Firewall maš verjetno uklopljen ane? Pa popravke inštalirane? Probej še kakšen drug antivirus. Če pa ne pomaga tač. izklopit iz mreže, na novo XP inštalirat, uplopit firewall, priklopit nazaj na internet, inštalirat popravke. In če še kar to dela pol pa ne vem kaj bi blo.

alesrosina ::

hm, mogoce je pa una tipka, ki je na tipkovnci in ponazarja kao search kako fizicno zataknjena.
ali pa probaj kasn sofware od HPja na novo zinstalirat. Sam pomoje ni problem v softweru.

pitbul ::

poizkusi še z spybootom in stingerjem, če bosta kaj našla. če ne bosta lahko odmisliš da gre za virus

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mozilla Firefox (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
25636028 (10495) kow
»

Downlovdam in vsakič drugačen checksum - fenomenalno (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
675915 (4444) StarMafijec
»

Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

29340524 (15506) brainiac20
»

Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Operacijski sistemi
49247445 (21122) R33D3M33R
»

IE hoče odpreti stran, ampak .....

81113 (990) SodVina

Več podobnih tem