Forum » Igre » Wolfenstein - Enemy Territory mi sesuva kišto
Wolfenstein - Enemy Territory mi sesuva kišto
JOSHI 01 ::
hja kadar koli se povežem na kateri koli server se takoj ali v roku 10 min kišta resetera zakj????
mi lahko kdo pomaga prosim
mi lahko kdo pomaga prosim
ŠPILI SO HUDI ČE DELAJO ;)
destiny ::
A ti mašina drugač stabilno dela (npr. če poženeš 3d mark 03 z najhujšimi grafičnimi nastavitvami v loop načinu za 6 ur ali več)?
Če ti, pol prever če maš najnovejši patch, če pa še to maš pa jest ne vem več!
Če ti, pol prever če maš najnovejši patch, če pa še to maš pa jest ne vem več!
mich ::
Če ti to dela samo pri Enemy pol je neki z igro.Najbolje, da jo reinštaliraš, patch pol pa probaj špilat z defolt nastavitvami, če zdrži spreminjaj kar pač moraš....
speed machine ::
Sem mel isti problem lansko leto. Kišta mi je dobesedno zmrznala, tak kot si reku po 10minutah(včasih že prej). Med tem ko so drugi špili normalno delali. To je problem v igri. Sam pogruntat je treba kaj bi to lahko povzročalo (moj komp takrat P3 866@950, 9500PRO, 512 SDRAM, ASUS CUV4X-e, edin za plato nism čist prepričan če je to točno ime).
Jz sm osumu takrat svojo slabo povezavo, ki je devala nenormalno visoke pinge. 5x mi je zmrznu komp takrat, sem uninstaliru pa se enkrat instaliru, nc boljs, pol pa sm jo kr dol vrgu.
Jz sm osumu takrat svojo slabo povezavo, ki je devala nenormalno visoke pinge. 5x mi je zmrznu komp takrat, sem uninstaliru pa se enkrat instaliru, nc boljs, pol pa sm jo kr dol vrgu.
JOSHI 01 ::
hja samo jaz mam hudo kišto (amd barton 2500; ati radeon 9600 xt; asus delux a7n8x-e; adsl ; 2 x 512 rama (ddr)
probu sem že vse in peče in vse ostalo tako če ma kdo kako dobro idejo kot da vržem kišto čez okno vej pove
probu sem že vse in peče in vse ostalo tako če ma kdo kako dobro idejo kot da vržem kišto čez okno vej pove
ŠPILI SO HUDI ČE DELAJO ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj se bolj splača?Oddelek: Kaj kupiti | 1870 (1278) | RobbyRS |
» | Obremenitev jedra, graficne in piskanje!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 830 (646) | Primoz78 |
» | Windows 7 beta hitrejša od Viste, XP (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 27051 (14525) | koyotee |
» | Konfiguracija za domači serverčekOddelek: Kaj kupiti | 1464 (1251) | tiborrr |
» | Vse za Radeon 9800SE! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4391 (3255) | Tilen |