Forum » Igre » Wolfenstein - Enemy Territory Map Test
Wolfenstein - Enemy Territory Map Test
Doman ::
Na nekem starem jokerjevem cd-ju sem našel igrico Wolfenstein - Enemy Territory Map Test
takrat je pod opisom še pisalo da bo ra igra kmalu na voljo zastonj.Instaliral sem si jo in
vnesel ip, od siolovega strežnika.Napisalo mi je da soigralci uporabljajo neki srugi Wolfenstein - Enemy Territory in da naredim updayt, vendar nenajdem nikjer ikone ki bi zagnala updajt. . . ve mogoče kdo če je sploh možno da se izognem downlowdanjem igrice z interneta, in kako? downlowdanju se izogibam ker je igra kar velika, jast pa imam kabelski net. in je omejena mesečna poraba
lep pozdrav!
takrat je pod opisom še pisalo da bo ra igra kmalu na voljo zastonj.Instaliral sem si jo in
vnesel ip, od siolovega strežnika.Napisalo mi je da soigralci uporabljajo neki srugi Wolfenstein - Enemy Territory in da naredim updayt, vendar nenajdem nikjer ikone ki bi zagnala updajt. . . ve mogoče kdo če je sploh možno da se izognem downlowdanjem igrice z interneta, in kako? downlowdanju se izogibam ker je igra kar velika, jast pa imam kabelski net. in je omejena mesečna poraba
lep pozdrav!
xenon74 ::
Wolf E.T verzija 2.55. ima velikost 257MB snameš pa jo lahko tule:
http://file.siol.net/Igre/Marec2004/wolfet.exe
naknadno boš morda moral DL še kakšne mape - odvisno kaj boš igral.
Update z Map Testa ne vem če je možen.
http://file.siol.net/Igre/Marec2004/wolfet.exe
naknadno boš morda moral DL še kakšne mape - odvisno kaj boš igral.
Update z Map Testa ne vem če je možen.
Deathlike M Tito ::
potrebujes Igro, patch 1.02, etpro 3.01 (pac tizga k uporabla server ta je ta nou). mape - caen, tc base in suply deppot.
do what i say not what ive done!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wolfenstein - Enemy Territory (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Igre | 81138 (7217) | Superboyy |
⊘ | Večigralstvo za začetnike :]Oddelek: Igre | 52135 (25471) | Tilen |
» | Večigralstvo za začetnike :] - vprašanja, predlogi, pohvale, ... (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 15627 (9288) | Tilen |
» | Katera igrica je najboljša za igro prek interneta? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6467 (4745) | PaX_MaN |
» | Nova anketa!Oddelek: Novice / Ankete | 2893 (2893) | bodom |