Forum » Zvok in slika » audigy 2 problem s snemanjem nujno
audigy 2 problem s snemanjem nujno
puto ::
torej nekaj sem glih ugotovil, če recimo snmema s 24 biti je zvok popačen, če pa dam na 16 bitov pa ni popačen, vendar malce šumi
torej kako posneti s čimboljšim signalom, a lahko kdo pomaga, uporabljam pa Goldwawe in nisem najbolj navdušen
a se nikakor ne da rešiti tistega šumenja v ozadju al je to prekletstvo internih kartic????
prosim pomoč ker je nujno
torej kako posneti s čimboljšim signalom, a lahko kdo pomaga, uporabljam pa Goldwawe in nisem najbolj navdušen
a se nikakor ne da rešiti tistega šumenja v ozadju al je to prekletstvo internih kartic????
prosim pomoč ker je nujno
msi k8n neo platinum, athlon 3000 64, geforce gt 6600, sata wd 200, lc6420
glinik ::
Na kvaliteto zvoka je še kar nekaj dejavnikov odvisnih, ne samo zvočna. Se mi pa ne sanja, pri čem imaš problem.
Lp
Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Spc ::
Audigy serija je za line in recording zelo slaba.. kajti ko ti snemaš line in ne smenaš line in ampak Analog MIX.
Se pravi zvočna ne snema samo line in ampak še tad in aux in .... in zaradi tega nastane veliko šumenje.
Uporabi SoundBlaster live ki ima direkten vhod za line in in ne bo več šumelo.
Se pravi zvočna ne snema samo line in ampak še tad in aux in .... in zaradi tega nastane veliko šumenje.
Uporabi SoundBlaster live ki ima direkten vhod za line in in ne bo več šumelo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Spc ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup prenosnika (malce drugačna vprašanja)Oddelek: Kaj kupiti | 1671 (1470) | guest #44 |
» | katero zvočno kartico (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6739 (5206) | strumf666 |
» | Kar naenkrat se mi je začel pojavljati brum zakaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2078 (1626) | multiscan |
» | Zvok iz kasete na CDOddelek: Zvok in slika | 2083 (2009) | horb13 |
» | Genius Sound Maker Value 5.1-delata samo 2 kanalaOddelek: Zvok in slika | 1213 (1143) | putin |