Forum » Pomoč in nasveti » Težava z vžiganjem notebooka
Težava z vžiganjem notebooka
kovse ::
Imam težavo z vžiganjem notebooka. Ko je notebook na izmeničnem napajanju(adapter)- z ali brez baterije deluje povsem normalno.Ko pa recimo v vklopljenem stanju adapter izklopim in ugasnem notebook se potem noče več sam vklopit.Tako da moram vzeti ven baterijo,priklopit adapter in nato prižgem notebook, dam nazaj baterijo in dela.Z baterijo pa tudi ne gre vklopit, še polni ne a če priklopim adapter na notebook ko je baterija v njem.
Najbolj čudno se mi pa zdi da če po polnjenju notebook brez adapterja vžge samo enkrat, pol pa spet noče!
Upam da približno veste kaj je narobe in če ve kdo kaj bi lahko bilo narobe naj prosim to napiše
LP
Najbolj čudno se mi pa zdi da če po polnjenju notebook brez adapterja vžge samo enkrat, pol pa spet noče!
Upam da približno veste kaj je narobe in če ve kdo kaj bi lahko bilo narobe naj prosim to napiše
LP
Microsoft ::
Men ni cist jasno. :)
Z baterijo pa tudi ne gre vklopit, še polni ne a če priklopim adapter na notebook ko je baterija v njem.
Zdej ce mas nov PC pa da tole drzi, pol mas prazno baterijo. Ka ti PC sploh dela samo na baterijo?
Ce mas Winse, pejt v Control Panel > Power Options > pa preveri vse zavihke. Zdele nevem na pamet, ker nism na prenosniku, sam tam se da vidit, kako polna je baterija. Da se se nastimat, da ti ikonco stalno kaze v systray-u. S tem bos lahka vidu, ce vklopis/izklopis PC od 230V, al se zacne baterija filat ali ne.
by Miha
Z baterijo pa tudi ne gre vklopit, še polni ne a če priklopim adapter na notebook ko je baterija v njem.
Zdej ce mas nov PC pa da tole drzi, pol mas prazno baterijo. Ka ti PC sploh dela samo na baterijo?
Ce mas Winse, pejt v Control Panel > Power Options > pa preveri vse zavihke. Zdele nevem na pamet, ker nism na prenosniku, sam tam se da vidit, kako polna je baterija. Da se se nastimat, da ti ikonco stalno kaze v systray-u. S tem bos lahka vidu, ce vklopis/izklopis PC od 230V, al se zacne baterija filat ali ne.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
ToniT ::
Baterija je fuč! (Ali pa kak kontakt na bateriji). Predlagam, da preveriš kapaciteto baterije oz. daš prenosnik na servis.
kovse ::
Ja vem malo sem zabluzu, baterija se polni v winsih ko vklopim adapter, to pomeni da baterija ni fuč, saj dela na baterijo tam okoli 1,5h.Ko pa notebook ugasnem pa spet noče potem vklopit.
Ga moram narazen vzet in pogledat če je res kak kontakt v kur*u.
Zanima pa me kolko majo prenosniki povprečje časa delovanja na baterijo, ker 1,5h se mi zdi da je ful malo na P3 1200mhz.
LP
Ga moram narazen vzet in pogledat če je res kak kontakt v kur*u.
Zanima pa me kolko majo prenosniki povprečje časa delovanja na baterijo, ker 1,5h se mi zdi da je ful malo na P3 1200mhz.
LP
Caligula ::
To ni tok mao za ne najnovejsi sistem pa baterija tudi ni nova,..
Novejsi laptopi majo te stvari veliko bolje resene in so tudi bolj varcni.
Novejsi laptopi majo te stvari veliko bolje resene in so tudi bolj varcni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | baterija se ne polniOddelek: Strojna oprema | 19748 (7184) | specing |
» | BaterijaOddelek: Pomoč in nasveti | 3725 (2618) | klekej |
» | Baterija prenosnika se ne polniOddelek: Pomoč in nasveti | 8672 (7181) | Steinkauz |
» | Windows 7 ubija baterije (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 21796 (17210) | nekikr |
» | Kaksni so ti SOLOnote prenosniki? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 14055 (8339) | Damjan Jagar |