Forum » Kaj kupiti » lg lcd 1710b ali lcd 1910b
lg lcd 1710b ali lcd 1910b
mainman ::
Ker moja 5 let stara 17-ka počasi odpoveduje(in z njo moje oči) sem se odločil, da bom nabavil nov monitor.
Odločam se med zgoraj naštetima.
V glavnem rabim monitor za sistemsko delo in programiranje, včasih pa pogledam kakšen dvd ali divx film. Iger ne igram.
Zanimajo me mlenja lastnikov teh dveh monitorov. Imata kake probleme? V eni temi sem prebral nekaj o ghostingu. Ima kateri probleme s tem.
Kot sem zasledil, imata DVI priključek. Ker sem čisti začetnik me zanima ali ju bom lahko priklopil na svojo staro geforce 2 mx kartico?
Še to, monitor mislim uporabljati naslednjih 5 let, oz. dokler mu ne poteče garancija in se pokvari.
Odločam se med zgoraj naštetima.
V glavnem rabim monitor za sistemsko delo in programiranje, včasih pa pogledam kakšen dvd ali divx film. Iger ne igram.
Zanimajo me mlenja lastnikov teh dveh monitorov. Imata kake probleme? V eni temi sem prebral nekaj o ghostingu. Ima kateri probleme s tem.
Kot sem zasledil, imata DVI priključek. Ker sem čisti začetnik me zanima ali ju bom lahko priklopil na svojo staro geforce 2 mx kartico?
Še to, monitor mislim uporabljati naslednjih 5 let, oz. dokler mu ne poteče garancija in se pokvari.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LCD monitor !?!Oddelek: Kaj kupiti | 3749 (3535) | Gutjerez |
» | Kateri 26'' LCD kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 26894 (11225) | nejko8 |
» | 17" lcd vs. 19" lcd - bistvene razlike?Oddelek: Zvok in slika | 2360 (1847) | Grey |
» | ker LCD monitor? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4424 (3207) | boštjan |
» | Kateri 17 lcd monitor?Oddelek: Kaj kupiti | 2589 (1939) | Wolverine |