Forum » Kaj kupiti » Katero DVD komponento predvsem za boljši zvok?
Katero DVD komponento predvsem za boljši zvok?
Firebat ::
Rad bi kupil DVD komponento, katera bi bila v visjem razredu pri predvajanju glasbe oz. CD-jev tam do 30k sit.
Ali sta recimo Onkyo dv-sp 501 in dv-sp 500 dober nakup(v nemciji za manj kot 130eur), kaj pa recimo Pioneer dv-454s, ki je malce starejsi?
Vsi pa imajo -192 kHz/24-bit D/A Converter.
Pri izbiri mi je vazna tudi mp3 funkcija.
Katero komponento poleg teh treh mi se priporocat da preverim?
Kaj pa je z glasbo pri divx komponentah ali je res tako cenena oz. ali se je ze kaj popravila?
Ali sta recimo Onkyo dv-sp 501 in dv-sp 500 dober nakup(v nemciji za manj kot 130eur), kaj pa recimo Pioneer dv-454s, ki je malce starejsi?
Vsi pa imajo -192 kHz/24-bit D/A Converter.
Pri izbiri mi je vazna tudi mp3 funkcija.
Katero komponento poleg teh treh mi se priporocat da preverim?
Kaj pa je z glasbo pri divx komponentah ali je res tako cenena oz. ali se je ze kaj popravila?
Firebat ::
Prosim razlozi mi, kaj je zate visji razred in kaj je toliko ironicnega glede na to ,da omenjene komponente stanejo v sloveniji cez 80k SIT.
Torej katero DVD komponento mi priporocate naj se pogledam in pripisite vsaj kaksno ceno.
Torej katero DVD komponento mi priporocate naj se pogledam in pripisite vsaj kaksno ceno.
Black Dragon ::
Če maš Delo (cajtng) in si v petek dubu prilogo Vikend ti tam lepo opiše vse kar rabiš...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTPC ohišjaOddelek: Zvok in slika | 4820 (3589) | oolh |
» | Denon DVD-1930Oddelek: Zvok in slika | 1662 (1499) | bbf |
» | [Hi-Fi] - Debata: CD vs. DVD predvajalnik (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 14650 (11087) | Trancedeejay |
» | Hišni kino do 70.000 oz 300 EUR SLO/AvstrijaOddelek: Kaj kupiti | 1258 (1083) | K0K0 |
» | Komponenta ali Rac. enotaOddelek: Sedem umetnosti | 1757 (1488) | Chessman |