Forum » Zvok in slika » problem ati radeon 9500 TV out
problem ati radeon 9500 TV out
pkrzic ::
Imam identičen problem kot Raan z dne 22.10.2003 (takrat ni dobil nobenega odgovora). Torej: Ko se racunalnik zaganja, je slika na Tvju, ko pride v Win2000 in preklopi resolucijo, slika izgine. V nastavitvah kartice kaze, kakor da TV ni priklopljen.
V nekaterih temah so bili pri podobnih problemih odgovori na temo: "crknil ti je TV-out". Mene pa zanima, kako je možno, da pri zagonu račuanlnika ali pa v VGA modu sliko na TV prikaže, v Win2000 pa v nastavitvah sploh ni možno odpreti nastavitev za TV oz. TV-ja sploh ne zazna.
Hvala
V nekaterih temah so bili pri podobnih problemih odgovori na temo: "crknil ti je TV-out". Mene pa zanima, kako je možno, da pri zagonu račuanlnika ali pa v VGA modu sliko na TV prikaže, v Win2000 pa v nastavitvah sploh ni možno odpreti nastavitev za TV oz. TV-ja sploh ne zazna.
Hvala
pkrzic ::
Kaj nihče ne pozna odgovora, ali pa da mi bi vsaj svetoval, v kateri smeri naj se trudim, da bi našel rešitev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 18935 (12451) | Ursus |
» | popačenje slike na zaslonuOddelek: Pomoč in nasveti | 1234 (1120) | ajagodnik |
» | XPji mreža ne dela...Oddelek: Pomoč in nasveti | 954 (866) | Oblivion |
» | Vprašanje glede izbire WindowsowOddelek: Operacijski sistemi | 1506 (1005) | asd_guy |
» | ATI in 60 Hz (Ne le v igrah!)Oddelek: Zvok in slika | 1003 (829) | Binji |