» »

problemi z certifikatom KLIK NLB

problemi z certifikatom KLIK NLB

boych ::

Prejel sem obnovljeni certifikat za klik NLB, seveda sem si naredil varnostno kopijo na disketo. Sedaj pa se pojavi problem:
po formatu računalnika enostavno ne morem več naložiti certifikata v certifikat store PERSONAL ampak mi ga vedno vrže v store OTHER PEOPLE. Če mu pri nalaganju določim, da ga naj shrani v PERSONAL ga ni nikjer, če mu pa pustim da rač. sam izbere, pa ga vrže v OTHER PEOPLE in ga potem ko hočem vstopiti na stran KLIKA nlb enostavno ne najde.
kaj mi je storiti, vsaka pomoč dobrodošla.

Vikking ::

če si pravilno naredil varnostno kopijo potem imaš na disketi datoteko s končnico *.PFX !

Če imaš na disketi tudi datoteko z končnico *.CER jo preprosto ignoriri!

Ko klikneš gumbek UVOZI(import) in nato PREBRSKAJ (browse), le glej da sprmeneiš zadevo pri FILES OF TYPE na Personal Information Exchange (*.PFX, *.P12) in nadaljuješ z to datoteko!!!! vsekakor ne pozabi naj sam določi kam ga naj potem shrani! in oba okenca obkljukat: za varovanje ter ponovni izvoz!

ker če si uvažal datoteko *.CER te ni niti vprašal za geslo! in ti ni naredil nič (ni nikjer certifikata uvoženega)!!

*.PFX je datoteka ,ki jo želiš uvoziti!!!

Mr.B ::

Pojdi na kartico, pa ga registiraj....

UPs, sem spregledal da je navaden . A si ko si exportiral ključ, moral kakšno geslo vpisati ali je bilo več alii manj samo nex nex nex....
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mr.B ()

Sranj***, jaz mam samo datoteko .cer na disketi. Zdaj ce ga naložim se mi naloži v OTHER PEOPLE in če ga poskušam ponovno izvoziti mi ne da možnosti, da ga izvozim kot .pfx, ampak le kot .cer.
Se da kak rešit ta certifikat ali ga moram spet ponovno zaprosit na banki.;(

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: boych ()

kopernik ::

Če se kaj zastopim na te reči, mislim da je *.cer samo javni del certifikata. Privatni ključ si torej izgubil ...

apk ::

Poglej, kakšna je dolžina certifikata na disketi. Če si dela vse prav, bi morala biti okrog 3k, če je manj, si nekaj naredil narobe.

Nisem izvozil privatnega ključa!;(
To bo!;((
Edina rešitev je novi certifikat. ali..??:'(

Dr_M ::

jup..nov certifikat.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

tico ::

Prejsnji teden se mi je zgodilo isto.
Ce maš teledom. Poklici na teledom in povej kak pa kaj, pa ti bodo poslali novo aktivacijsko kodo. Potem bos lahko obnovil certifikat.

grem danes na banko, ker moraš kao dati pisni zahtevek za ponovno izdajo certifikata (nimam teledoma).
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NLB Klik (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10723911 (2742) Tomas 33
»

problem s certifikatom

Oddelek: Pomoč in nasveti
71548 (1410) nki123