Forum » Programska oprema » Antivirus Trend Micro nagaja
Antivirus Trend Micro nagaja
nadebudnez ::
A uporablja kdo PC-cilin trend micro ?
Jaz od februarja 2004 uporabljam Trend micro 2004 v11, potegnil sem dol s Kazaa+serijsko. Do danes je delal super, redno se je posodabljal, če sem pa sam kliknil "Update" se je posodobil takoj.
Če pa sedaj kliknem "update now" mi napiše : "An invalid serial number has been entered. Please enter a valid serial number and try agan. If problem persist, please contact the Trend Micro Customer Support Center".
Ne razumem, zakaj je do sedaj delal s to serijsko, zdaj pa noče več.
Če pa pod "update" kliknem "Register Now" mi napiše: "Due to the instability of your Internet connection, we cannot process your request. Please try again in a few minutes. (Error Code: -7ff5ec71)".
Internet mi pa dela super, 2 Mbita - kabelska.
A kdo ve, kaj se mi dogaja oz. imate kakšne nasvet, kaj naj naredim.
Očitno sem trenutno ranljiv za nove viruse in nadlogo, ker se mi antivirus+ firewall ne posodablja.
Jaz od februarja 2004 uporabljam Trend micro 2004 v11, potegnil sem dol s Kazaa+serijsko. Do danes je delal super, redno se je posodabljal, če sem pa sam kliknil "Update" se je posodobil takoj.
Če pa sedaj kliknem "update now" mi napiše : "An invalid serial number has been entered. Please enter a valid serial number and try agan. If problem persist, please contact the Trend Micro Customer Support Center".
Ne razumem, zakaj je do sedaj delal s to serijsko, zdaj pa noče več.
Če pa pod "update" kliknem "Register Now" mi napiše: "Due to the instability of your Internet connection, we cannot process your request. Please try again in a few minutes. (Error Code: -7ff5ec71)".
Internet mi pa dela super, 2 Mbita - kabelska.
A kdo ve, kaj se mi dogaja oz. imate kakšne nasvet, kaj naj naredim.
Očitno sem trenutno ranljiv za nove viruse in nadlogo, ker se mi antivirus+ firewall ne posodablja.
- zaklenil: ToniT ()
ToniT ::
Kupi si nov antivirusni program ali pa z interneta snami kako free verzijo!
Temo bom pa zaklenil, ker na Slo-Techu ne dajemo nasvetov za piratsko programsko opremo!
Pravila!
Temo bom pa zaklenil, ker na Slo-Techu ne dajemo nasvetov za piratsko programsko opremo!
Pravila!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Exchange 2010Oddelek: Operacijski sistemi | 949 (849) | borutzi |
» | Slotech vs. antivirusni programOddelek: Omrežja in internet | 1112 (876) | Shegevara |
» | Verbatimov USB ključ in program V-SafeOddelek: Pomoč in nasveti | 1819 (1420) | toky |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40546 (15528) | brainiac20 |
» | Brskalnik crkne, ko zagleda besedo "v-i-r-u-s"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1885 (1491) | K0K0 |