Forum » Strojna oprema » hitrost vasega lcd-ja- dejte testirat :-)
hitrost vasega lcd-ja- dejte testirat :-)
dexter_II ::
dejte TOLE s prad.de potegnit in malce potestirajte svoj lcd
ce gremo delat tale test (tudi ce ne znate nemsko):zalavfas prog., stisnete F4, potem pa SPACE tipko in nato ENTER. Natipkati morate crke,ki gredo cez ekran.
Pa ce lahko se rezultate napisete.
Po vsej verjetnosti naj nebi bil cpu na 100% ker bo text verjetno stekal (in boste lahko golf..) tko da izklopite tiste mule
moj rezultat:
lcd: LG 1510s
max. stopnja branja:7
ce gremo delat tale test (tudi ce ne znate nemsko):zalavfas prog., stisnete F4, potem pa SPACE tipko in nato ENTER. Natipkati morate crke,ki gredo cez ekran.
Pa ce lahko se rezultate napisete.
Po vsej verjetnosti naj nebi bil cpu na 100% ker bo text verjetno stekal (in boste lahko golf..) tko da izklopite tiste mule
moj rezultat:
lcd: LG 1510s
max. stopnja branja:7
Vikking ::
prav zanič test, k se da golfat!!! že dost da mal z glavo migaš!!!! najdi kej boljšga da samo stestira zadeve....
Caligula ::
Ma enkrat sem na googlu nasel na netu en test, ki se je z neta poganjal za LCDje. CCa 5 minut in se je moj jetrast Samsug 172v zlo dobro odrezu. Sam je pa ta monitor za slabse kodirane filme beden. Za igre pa zlo vredu.
dexter_II ::
Vikking pa ti tkole rad mahas z glavo zraven monitorja
(pravs sam da so rezultati boljsi, tudi ce si vrat pretegnes )
Caligula dej poslji link
drugac kaj pa tisti test ko gre cez besedilo ali grafika in naredi screenshot, koliko bi bil tisti realen?
LP
drugace sem pa do zdej edino na x-bit labs videl da ne testirajo `na pamet`in imajo neke stevilke (s kako napravo mi ni jasn).Nekateri so zlo dalec od svojih navedenih specifikacij.
(pravs sam da so rezultati boljsi, tudi ce si vrat pretegnes )
Caligula dej poslji link
drugac kaj pa tisti test ko gre cez besedilo ali grafika in naredi screenshot, koliko bi bil tisti realen?
LP
drugace sem pa do zdej edino na x-bit labs videl da ne testirajo `na pamet`in imajo neke stevilke (s kako napravo mi ni jasn).Nekateri so zlo dalec od svojih navedenih specifikacij.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dexter_II ()
Vikking ::
dexter:
kot prvo!, test je zelo subjektiven in bi bilo vse skupaj lažje, če bi folk vprašu naj ocenijo svoj monitor od 1 do 10!
kot durgo!, test je v nemščini tko da človek niti ne ve kaj mu testira, kva naj počneš s tem programom!
kot tretje!, kaj pomenjo številke! men številka 9 ki sem jo dosegel nič ne pomeni, je to vredi je to slabo, primerjave z drugimi monitorji........
kot četrto! bog ti pomagi človek, če si lesen kip pred računalnikom! jst pač nisem.
dej najdi realen test, pa se bomo menli naprej kr tole je pa u iber podn od podna!!! (si ja sam doma nardiš pr screen saverj-u kulk hiter ti text naj šiba, pa boš si zmislu lestvi pa ocenjeval)
kot prvo!, test je zelo subjektiven in bi bilo vse skupaj lažje, če bi folk vprašu naj ocenijo svoj monitor od 1 do 10!
kot durgo!, test je v nemščini tko da človek niti ne ve kaj mu testira, kva naj počneš s tem programom!
kot tretje!, kaj pomenjo številke! men številka 9 ki sem jo dosegel nič ne pomeni, je to vredi je to slabo, primerjave z drugimi monitorji........
kot četrto! bog ti pomagi človek, če si lesen kip pred računalnikom! jst pač nisem.
dej najdi realen test, pa se bomo menli naprej kr tole je pa u iber podn od podna!!! (si ja sam doma nardiš pr screen saverj-u kulk hiter ti text naj šiba, pa boš si zmislu lestvi pa ocenjeval)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse o LCD od A-Ž (strani: 1 2 3 4 … 165 166 167 168 )Oddelek: Kaj kupiti | 1028665 (24063) | KTr1sk |
» | Kateri 26'' LCD kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 26899 (11230) | nejko8 |
» | 30" monitor (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5675 (4042) | wade |
» | Dober CRT (Trini/Diamond -tron) ali LCD? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5771 (4830) | iso2000 |