Forum » Loža » sovražim ...
sovražim ...
||_^_|| ::
Sovražim cerkev (kot organizacijo), glupe ludi pa počene kondome. alzo, mislm da je to pritimačofit:))
Mr.-Viko ::
Sovražim še Windowse, ob katerih zelo hitro izgubljam živce. Sovražim tudi TV, ko kakšnega kanala ni ali pa imajo motnje (npr. Kanal A ali POP TV).
No comment, really
GoddessTM ::
jaz sovražim pretvarjanje...sploh če sem v to primorana jaz..to je preveč izčrpajoče...
kaj sproži ljubezen ? Ja upam.da veselje in radost do življenja ter do ljudi in še posebej do določenega človeka...ohh...kaj bi brez ljubezni
kaj sproži ljubezen ? Ja upam.da veselje in radost do življenja ter do ljudi in še posebej do določenega človeka...ohh...kaj bi brez ljubezni
What a wonderfull world.
trillian ::
ohh, da.. ljubezen je tako zelo zelo lepa.
love, trillian
love, trillian
"The generation of random numbers is too important to be left to chance"
3LeR. ::
sovražim skoraj ničesar razen ... matematike
ne marama pa dost stvari. prva bi bila denar (zato ker sem zmeraj brez:)), pa kretenov ki mislijo da so več od vseh drugih, probleme z računalnikom, ...
ma dost je še tega; vsak dan kaj novega
dodatek: ne maram ljudi in organizacij ki z "nategovnjem" poštenih ljudi dobro živijo (CERKEV!!!!!!!!!!!!!!)
ne marama pa dost stvari. prva bi bila denar (zato ker sem zmeraj brez:)), pa kretenov ki mislijo da so več od vseh drugih, probleme z računalnikom, ...
ma dost je še tega; vsak dan kaj novega
dodatek: ne maram ljudi in organizacij ki z "nategovnjem" poštenih ljudi dobro živijo (CERKEV!!!!!!!!!!!!!!)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 9 Countries That Hate America Most - Slovenija 7.Oddelek: Problemi človeštva | 5212 (3920) | jest10 |
» | Kdo še jemlje kritike resno?Oddelek: Igre | 2579 (1969) | Berserker |
» | Naredite boljši Slo-Tech!Oddelek: Novice / Obvestila | 2564 (2564) | poweroff |
» | Prispevki v časopisih o Slo-TechuOddelek: Slo-Tech | 1464 (1005) | Tomi |
» | Bill Gates baraba?Oddelek: Loža | 1938 (1171) | tha_man |