» »

Še moje hlajenje a la AquaTec

Še moje hlajenje a la AquaTec

HeiJack ::

Evo, še jest malo svoj komp dam na ogled:

linki:

Blok je moje izdelave (1cm baker + 1cm plexi), radiator z odpada (na njem sta dva 12x12 cm venta push pull kombinacija - najboljša kominacija - probal res že vse kombinacije 8-O ), pumpa MaxiJet 1000 ...

Sistem se kar drži: AXP 2500+ na 11,5 x 225, kar znese dobrih 2587,5 Mhz pri dostojnih 35 C na full load (temperatura, ki kaže na aerogate-u na sliki je temp vode!!) pri 2.100 V.
Mam pa srečo pri ramu, ki mi v kombinaciji 2x256Mb Twinmos/Winbond in Geil 256 PC 3200 (BOF - akcija) tiktaka pri 225 Mhz DC 7 3 3 2.

Aja plata Epox 8rda3+ brez voltmodov - samo na mosfete sem nalimal Cu coolerje in na NB dal TT čudo, ki brez potenciometra tuli kot satan.

P.S. AquaTec je drugač firma plastičnih cevnih nastavkov, katerega logo sm mal modificiral - ql zgleda pa to ...:D

Comments?
  • zavaroval slike: Gandalfar ()

Boki_ ::

Od katere mašine je tisti radiator. K jst bi rad prav tazga.
I'm back

Menda od Opla - jest sm šu do tipa, ki ima avtoodpad (Dvorje pri Krvavcu), pa mi je tega dal za jurja - samo sem ga moral kar dobr spucat s Cillit - om.

Še mal reklame za SloTech:

Slika ni ravno perfect sam vseen!

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Gandalfar ()

Lio ::

good work! Btw, kaj je tista 'svetleča skatla' dol pod mizo:D

Gandalfar ::

Slike so zdej na s-t strezniku :)

iskra ::

Ozvočenje maš pa tako, da te na rit vrže >:D
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.

tiborrr ::

Radiator je Yugo/Zastava. Sicer pa izgleda kul, nekaj nevsakdanjega. Danes je praksa tlaciti vse komponente v kisto in jo tako vseeno pustiti mobilno, tako da tak jebacki izraz izpade kul :D
Don't test the captain's validity or his vulnerability!

Svetleča škatla je ohišje za pumpo (prejšna pumpa je brnela, pa sem ga naredu - Bauhaus oddelek plastika + še malo izžiganja s spajkalnikom);

Gandalfar: hvala za prenos slik!

iskra: Ja svoje cajte, ko smo mel žurke so sosedje konstantno težil zarad ozvočenja; zdej jih uporabljam bolj za domači kino, kdaj pa kdaj pa tud še mal pajčevino po bajti spucam :D

Lio ::

jebačko ohišje za pumpo. Dal si mi par idej.

Drgač pa dost ql, ampak res pa je tko kot je tiborrr reku, ohišje ni preveč mobilno

Ni panike glede mobilnosti; sem dal cevi od pumpe do ohišja tolk dolge, da lahko vso mašinerijo izpod mize potegnem.
Drugače mam pa komp itak skoz doma na enem mestu, v primeru selitve pa sem naredu zadaj bajonete, da vodo ven spustim in stvar razstavim.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

LD PC-V8 Sestava.... (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
11514175 (9327) Xserces
»

Pomoč pri Nakupu Vodnega Hlajenja

231997 (1619) yeti
»

Vodna pumpa... (strani: 1 2 )

966745 (5066) LittleDevil
»

Vodno hlajenje by Japan power!!! (strani: 1 2 )

545796 (4286) T0RN4D0
»

Se nedokoncan, a vendarle - Midi-tower H20 sistem (strani: 1 2 3 4 )

19111665 (8374) Fury

Več podobnih tem