Forum » Pomoč in nasveti » Lastniki Chenbro Gaming Bomb ohišja na pomoč!
Lastniki Chenbro Gaming Bomb ohišja na pomoč!
PALOMINO ::
Imam ohišje Chenbro Gaming Bomb in problem je v tem, da ima to ohišje nastavke za montažo osnovne plošče drugačne kot ostala ohišja (kdor to ohišje ima ve o čem govorim) in sicer so nastavki taki da se jih zatakne v režo v nosilcu za MB. No problem je v tem, da vijaki ne primejo majku jim...
Je imel kdo podoben problem pri tem ohišju, ker me je kar malo sram , kar nekaj osnovnih plošč sem že zmontiral ampak da bi šrauf vrtel v prazno ko hočem zadevo privit, česa takega pa še ne.
No, če ima kdo kakšno idejo kako zagato rešiti le na plan z njo in hvala.
Je imel kdo podoben problem pri tem ohišju, ker me je kar malo sram , kar nekaj osnovnih plošč sem že zmontiral ampak da bi šrauf vrtel v prazno ko hočem zadevo privit, česa takega pa še ne.
No, če ima kdo kakšno idejo kako zagato rešiti le na plan z njo in hvala.
killah bee ::
A pa si prepričan da je original ohišje,ker sem zasledil na strani od JAE ,da opozarjajo
na ponaredke prav teh ohišij,če pa je original pa pokliči v trgovino kjer si kupil,
in tam povprašaj kako bi lahko montiral MB gor,najbolj da bokličeš v JAE ki so mislim da uvozniki in tam boš zvedel več o tem
na ponaredke prav teh ohišij,če pa je original pa pokliči v trgovino kjer si kupil,
in tam povprašaj kako bi lahko montiral MB gor,najbolj da bokličeš v JAE ki so mislim da uvozniki in tam boš zvedel več o tem
Abit NF7,T-bred1700+@2400+(10x200),512MB,hercules 9800@9800pro 385/695
PALOMINO ::
ohišje sem kupil v JAE...jih bom jutri malo pozokal saj dosti sodelujemo...mah ne morem verjet da se mi to dogaja...en sam šrauf je prijel...in kako lepe so vibracije ko sistem prižgem...jao jao...bom probal še druge šraufe ampak dvomim da bo kaj bolje...
Wortex ::
Jest mam tud ta ohišje in se ga tko kot ti kupu v jae. Zravn sm dobu vrečko šravfov, ki je bla z vezico pritjena v fdd rack. No te iste šravfe sm uporabu z distančniki, k sm jih dobu zravn in so mi usi prjel. Res pa je to da sm najprej probal z svojimi šraufi, ki pa so se vrteli. No uglavnem to je blo zato ker se je navoj na šraufu zakluču pred kapco. Z "original" šravfi pa ni blo nobenih problemov. Drgač pa tut jest že neki časa kupujem pr njih pa sm mel do zdej res srečo razn enkat mi je crknu vent na grafiki pa so mi ga u servisu prec zamenal.
Napajivač ::
Tudi jaz imam isto zadevo doma. Pri vgradnjo matične plošče nisem imel težav in tudi sama mašina mi ne zganja hrupa. Vse kar rabiš je vijake z večjim navojem, ki so priloženi. Ne poskušaj pritrditi plošče z vijaki za cd-rome in disketnike, ker imajo premajhen navoj. Nujno je, da uporabiš prave, ker potem ne boš imel težav. Sedejo kot ata na mamo in plošča je stabilna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Šraufanje (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 9139 (7118) | Brane22 |
» | Q9300 + Mugen. temperature. Panika!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5968 (4408) | batista |
» | kaj sledi po 45 dneh od uveljavitve garancije? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4908 (3684) | cpu |
» | Vijaki za pleksi stekloOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2036 (1969) | matias |
» | Kaj na celerona?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1454 (1114) | Dexxx |