» »

Mozilla - Explorer

Mozilla - Explorer

smrekca ::

Sem si instaliru mozillo firefox in mi je ful bolj všeč kot internet explorer. Zdej me pa zanima a se mi sploh se splaca met explorer na racunalniku...ker jst mislim da mi samo še gužvo dela in nič druzga.

TheJack ::

Se splača - za rezervo, za IE-only strani, za Windows Update.... Sicer pa kaj boš pa naredil? Ga boš odinštaliral?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TheJack ()

alkoo ::

če uporablaš windows update center pol rabiš IE.

drgač ga pa ne rabiš. se pa pridružujem de je mozilla boljša. :D

rkb2 ::

Eh, Firefox je počasen (jep, uporabljaj za foro firefox kakšen teden, dva pol pa probaj IE -> hitreje štarta, pa bolj odziven je - tudi če imaš kakšen boljši comp). Pa še se najdejo strani, ki jih ne Firefox ne prebavi. Pa še instaler ;( (za pcbajske) so začeli uporabljat, a ni bilo bolj enostavno ko si en ZIP dol potegnu, zdaj (ver. 0.8) pa instaler nekaj po kompu packa (ccc).

Ima pa en cel kup lepih lastnosti (zavihki, blokiranje pop-upov, downladmanager, ...).

mte ::

Ma ne vem zdej rabim Firefox 2 dni pa zaenkrat nism opazu kšnih velikih razlik v hitrostih..včasih edn včasih drugi hitrejši. Zaenkrat. Bom naredu test čez kakšen teden še enkrat.. Sem pa res ful presenečen glede firefoxa ker so mi bile do zdej mozille tko bi reku precej neuporabne, razen če si se hotu kao "upirat" microsoftu. Firefox mi je pa zaenkrat ful boljši kot ie, res pa je da nekatere strani ki so delane samo za ie pač tu ne delajo (NV Atlas recimo), tako da bo ie ostal gor za vsak slučaj, pa še zaradi windows update ga rabim..drgač pa firefox rulz ;)

rkb2: na mirrorjih dobiš poleg installerja tudi zip fajl. nisem probal ampak dvomim da je sam zazipan installer.

hruske ::

rkb2, tud zip ti packa po registru, npr. ko rečeš naj bo tvoj privzeti brskalnik, veš. ampak ne samo to. ko ti vzames installer, se v register zapisejo še podatki o tem, kje je nameščen, tako da ga lahko npr. acrobat sam najde in ti plugini čudežno delajo. tako da mislim, da se ti splača vzet installer.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Firefox se pridružuje zahtevi Evropske komisije (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
16614811 (11970) gzibret
»

IE7 končno v naše mlinčke (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
12114147 (9110) OrlyTM
»

Tweak-anje xp (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
675024 (3454) Hux
»

Ameriško ministrstvo za domovinsko varnost odsvetuje uporabo MSIE (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
937154 (6900) OmegaBlue
»

Popolna varnost za uporabnike z adsl-jem

Oddelek: Omrežja in internet
363106 (2104) HriBB

Več podobnih tem