Forum » Pomoč in nasveti » Ad-hoc mode in internet povezava
Ad-hoc mode in internet povezava
skydancer ::
Torej, zanima me naslednja situacija. Imam PC in ADSL. Imam tudi dlančnik, ki pa ima WI-FI dostop. Zanima me, če je možno da kupim za pc WI-FI kartico (brez dostopne točke) in nastavim stvar tako, da bi lahko samo s pomočjo PC WI-FI kartice dostopal do interneta tudi preko dlančnika.
hvala za pomoč
hvala za pomoč
Lith ::
če boš dal 'mrežno' kartico (WiFi) v skupno rabo internetne povezave (pod XPji to gre v veliki meri avtomatsko s čarovnikom) in potem na PDAju nastavil prehod /gateway IP številko tvojega PC Wifi kartice, potem bo šlo.
Samo v tem primeru moraš imet eno mrežno k. za povezavo z ADSL, WiFI pa za povezavo s PDAjem
p.s: samo jaz ne vem če se lahko povežeta dve WiFi kartici medsebojno brez dost. točke (nekako tako kot 2 mrežni s kablom Xover) ... nisem imel še nič takega možnost testirat
Samo v tem primeru moraš imet eno mrežno k. za povezavo z ADSL, WiFI pa za povezavo s PDAjem
p.s: samo jaz ne vem če se lahko povežeta dve WiFi kartici medsebojno brez dost. točke (nekako tako kot 2 mrežni s kablom Xover) ... nisem imel še nič takega možnost testirat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wireless LaptopOddelek: Pomoč in nasveti | 1746 (825) | Ribič |
» | WiFi Adapter gonilnikiOddelek: Strojna oprema | 2357 (2177) | solatko |
» | prenosni računalnik / wirelass - wifiOddelek: Pomoč in nasveti | 1290 (1035) | frozev |
» | pomoč pri internetni povezavi prosimOddelek: Omrežja in internet | 1890 (1588) | start123 |
» | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44110 (19650) | imallears |