Forum » Sedem umetnosti » Nomadi neba
Nomadi neba
Lucifix ::
Ravno sem dobil film Nomadi neba, in ugotovil da je v njem samo nekaj izrečenih besed. V večini pa cel film prikazuje kako ptice letijo ipd. (brez človeškega komentarja). Toda ko sem gledat to oddajo po RTV, je bil cel film komentiran.
Če je šel kdo v kino to gledat (ne se bunit) :), kako pa je bilo tam?
Če je šel kdo v kino to gledat (ne se bunit) :), kako pa je bilo tam?
phoenix(tm) ::
Tist kar je blo na tv, je bil dokumentarc o nastajanju filma.To kar mas pa ti je pa "pravi film
"
"
Avian ::
lucifix sorry ker sem ti najprej poslal privat sporocilo :D pac navajen na mal drugacno obliko forumov :D
evo objavm odgovor se kle da vidijo se ostali :D
ptice so ze ko so se valile privajali na hrup motornih zmajev. tako da je bila kamera pritrjena na motornega zmaja ter ta je letel vzporedno z ptico. :D
drugace pa glede tega dokumentarca. ta je en boljsih kar sm jih vidu. sm sou potem kar dvd nabavt
lp Avi
evo objavm odgovor se kle da vidijo se ostali :D
ptice so ze ko so se valile privajali na hrup motornih zmajev. tako da je bila kamera pritrjena na motornega zmaja ter ta je letel vzporedno z ptico. :D
drugace pa glede tega dokumentarca. ta je en boljsih kar sm jih vidu. sm sou potem kar dvd nabavt
lp Avi
Lucifix ::
Sploh nisem opazil da imam novo ZS :)
Hvala ti za razlago, ker mi nikakor ni šlo v glavo kako bi to snemal... sm mislu da so še na kakšno ptico dal kamero (revca se mi že smil) hehehe
Ja bom mogu res še pogledat tole zadevo.
Hvala ti za razlago, ker mi nikakor ni šlo v glavo kako bi to snemal... sm mislu da so še na kakšno ptico dal kamero (revca se mi že smil) hehehe
Ja bom mogu res še pogledat tole zadevo.
BigWhale ::
Hm, to bo najbrz nekaj podobnega kot je Baraka in se en drugi, Koonyang... nekaj... :))
Brez besed, samo fotografija. Spektakularno.
Brez besed, samo fotografija. Spektakularno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ptice padajo iz neba (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 31976 (27716) | Thomas |
⊘ | NLP 30.06.2009 nad Slovenijo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8421 (5997) | Gandalfar |
» | čuden pojav (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6732 (4864) | Pyr0Beast |
» | Velociraptor je imel perje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 12200 (8556) | 'FireSTORM' |
» | Od kje nove ideje?Oddelek: Znanost in tehnologija | 3183 (1854) | ajin |