Forum » Pomoč in nasveti » počasen comp&odpiranje cmdjev
počasen comp&odpiranje cmdjev
mare_ ::
Torej...
En prijatelj pravi, da ga zafrkava računalnik :) Rekel je, da mu računalnik dela nenormalno počasi, da se vsake tolko časa resetira (ne, nista ne blaster ne sasser :) ter da se mu vsake toliko časa odpre (samo od sebe) okoli 10 command promptov. Zdej najprej mi je prišlo na misel, da se mu comp pregreva, ampak glede na mbm so temperature tam okoli 30-40 stopinj. Nekako se mi potem zdi, predvsem zaradi odpiranja cmd-je, da ima virus, amapk antivirus (posodobljen) ne najde ničesar...
Any idea?
En prijatelj pravi, da ga zafrkava računalnik :) Rekel je, da mu računalnik dela nenormalno počasi, da se vsake tolko časa resetira (ne, nista ne blaster ne sasser :) ter da se mu vsake toliko časa odpre (samo od sebe) okoli 10 command promptov. Zdej najprej mi je prišlo na misel, da se mu comp pregreva, ampak glede na mbm so temperature tam okoli 30-40 stopinj. Nekako se mi potem zdi, predvsem zaradi odpiranja cmd-je, da ima virus, amapk antivirus (posodobljen) ne najde ničesar...
Any idea?
Koci ::
Mislim, da bi ga blo treba temeljito spucat. Z antivirusnim programom v safe mode in s kakšnim proghramom za čiščenje registra. Ampak to naj de dela sam, ker mora že malo obvladat.
Panta rei!!
mare_ ::
Spucal...s sesalcem ;)) je blo najmanj 2kg prahu noter....tut tisti cmdji so (vsaj zaenkrat) izginili neznano kam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ubuntu cilja na 10 sekund zagonskega časa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10628 (7381) | techfreak :) |
» | Nakupovanje v DinoDj (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 21639 (10102) | ponky |
» | Procesorski hladilnik malo drugače. :-D (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7551 (4290) | Dr_M |
» | Kako slabi in nesramni vozniki smo Slovenci... (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 11898 (9197) | Dr_M |